Dialog tăios între un rapidist pur-sânge și patronul Stelei. Becali: „N-a realizat nimic Rapid, n-a jucat în Ligă”. Niculae: „E o stare de spirit pe care domnul Becali nu o înțelege”

Marius ANGHEL 24 Dec. 2015, 15:49 Liga 2
Dialog tăios între un rapidist pur-sânge și patronul Stelei.** Becali:

Intrat în direct prin telefon la DigiSport, patronul Stelei, George Becali, a intenționat să reitereze deschiderea pe care o are în privința plecărilor în masă de la Steaua. Alcenat, Tade, Tahar și Guilherme au fost puși pe lista indezirabililor, iar pentru a-i vedea cu bagajele făcute, Becali s-a umflat în pene spunând că oferă și 100.000 de euro din propriul portofel. La finalul discursului, omul din loja Stelei și-a făcut puțin elan pentru a intra cu talpa sus la unul dintre invitații din studio.

Becali a scos din mânecă o replică pentru actualul atacant al Astrei Giurgiu, Daniel Niculae, un rapidist pur-sânge, și a încercat să-l tachineze pe seama unor etape din istoria trupei din Grant. La finalul dialogului intens, Becali a dezvăluit și de ce i-a zgândărit orgoliul fostul atacant din Hexagon, unul dintre puținii fotbaliști români care au reușit să țină ștacheta ridicată în Ligue 1.

BECALI (adresându-i-se moderatorului Radu Naum) „Uite, aveți în studio un invitat rapidist convins care tot spunea căăăă…. N-au realizat nimic la Rapid, n-au jucat nimic în Champions League. Frumos e când joci în Liga Campioniloooooorrrrrr”

NICULAE (privind fix în obiectivul camerei) „Este o stare de spirit pe care domnul Becali nu o cunoaște. Și nu are cum să o simtă”/

BECALI (prompt, schimbându-și tonalitatea vocii). „Dar Liga Campionilor e o mare magieeeeee! Nu știu dacă dumneata ai cunoscut Liga Campionilor. Cu o echipă din B”

NICULAE: „Să știți că cel mai importatnt meci e următorul. Nu contează unde joci, în ce eșalon”

BECALI: „Tu trebuia să accepți să joci la Steaua, dar n-ai vrut să joci în Liga Campionilor, tu ești prea rapidist”

NICULAE (nu a negat, și-a pironit privirea în obiectivul camerei și a zâmbit discret)

RADU NAUM: „Când s-a întâmplat asta, domnule Becali?”

BECALI: „Acum vreo 5 ani”

Marius ANGHEL 24 Dec. 2015, 15:49 Liga 2
Pe aceeași temă