Demisia lui Cosmin Petruescu i-a încurcat planurile lui Claudiu Niculescu înaintea meciului cu Ripensia: ”Mi-a fost puțin teamă, să fiu sincer”

Anda DELIU 27 Sep. 2021, 11:54 Liga 2

Concordia Chiajna s-a impus, duminică, cu 1-0 în deplasare la Ripensia, cu un gol marcat de Valentin Lazăr. Timișorenii au rămas fără antrenor cu o zi înainte de meci și au stat doar cu secunzii pe bancă în partida din etapa a 8-a a Ligii 2.

Claudiu Niculescu spune că a aflat când a venit cu Chiajna în Banat, și plecarea lui Petruescu i-a încurcat puțin planurile.

Puncte importante pentru Concordia

Ripensia a avut două bare, chiar și rămasă fără ”principal”. De aceea, Niculescu spune că succesul de la Timișoara i-a adus Concordiei trei puncte mari.

”Am întâlnit o echipă bună. O echipă care, personal, mie mi-a plăcut mereu, de când activează în Liga 2. O echipă care poate pune probleme oricărui adversar în Divizia B. Știm că au jucători periculoși pe zona de atac, dovadă că au și avut două bare. Dar și noi am avut în prima repriză și în repriza secundă, în începutul de repriză două ocazii mari. Până la urmă, cred că victoria este meritată. Lucrul cel mai important este că am avut o deplasare grea, de unde plecăm cu trei puncte, foarte importante în economia clasamentului”, a spus antrenorul Concordiei.

Niculescu s-a speriat de demisia lui Petruescu

Fostul dinamovist s-a gândit că Ripensia va juca mai ”trezită” după plecarea antrenorului. ”Mi-a fost puțin teamă, să fiu sincer, pentru că, în majoritatea cazurilor, atunci când se schimbă un antrenor, se produce acel șoc. De obicei, este pozitiv. Ei au avut atitudine astăzi, au luptat, dar, din fericire, noi am fost mai buni. Nu mi-e greu să recunoscu că mi-a dat puțin planurile peste cap. Eram pe drum spre Timișoara, ieri. Am aflat știrea după-amiază. Îmi pare rău, nu știu să zic de ce s-a întâmplat acest lucru Până la urmă mă interesează echipa mea”, a explicat Niculescu.

Chiajna, de neoprit în deplasare

Ilfovenii au doar succese în deplasare în acest sezon și sunt, de altfel, neînvinși, cum mai sunt și cei de la FC Hermannstadt.

”Este un lucru bun. La meciurile de acasă, din păcate, avem procentaj 50 la sută, din patru meciuri, două rezultate de egalitate și două victorii. Sper să continuăm să legăm victoriile, pentru că e important în economia clasamentului să revenim acasă după această deplasare lungă, să ne odihnim pentru că joi avem primul meci al etapei, cu Unirea Dej, o echipă foarte bună. Am obținut trei puncte mari, împotriva unei echipe care a pus probleme, mai ales că am jucat la Timișoara, un teren pe care se câștigă greu. Trebuie să lăsăm acest procentaj în urmă. Acest meci face parte din trecut. Ne bucurăm, avem un lung drum până acasă”, a conchis Claudiu Niculescu.

  • Concordia Chiajna în meciul cu Ripensia: Silveanu – Borța, Palmeș, Marc (cpt.), Cherecheș – Biceanu, D. Codrea – Dușmanu (Puiu 55′), Anghelina (Llullaku 68′), Val. Lazăr (N. Popescu 68′) – Younes (Gab. Deac 86′). Rezerve neutilizate: Aldescu – Ct. Alexe, Bg. Manole, Piper, L. Ion.

Cu 20 de puncte, Concordia Chiajna e pe locul 3 în Liga 2, având un golaveraj inferior față de FC Hermannstadt, aflată pe locul 2. În etapa a 9-a, echipa ilfoveană joacă în deschiderea rundei, joi, de la ora 17:00, acasă cu Unirea Dej (locul 7, 12 puncte).

Foto: Leczki Jozsi / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-victima-in-fata-concordiei-chiajna-dupa-ce-a-ramas-fara-antrenorul-cosmin-petruescu-nu-ne-asteptam-sa-renunte-cu-o-zi-inainte-de-meci-19203111

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-8-trei-meciuri-au-loc-de-la-ora-1100-la-targu-jiu-slobozia-si-timisoara-patru-dintre-echipele-care-intra-la-joc-au-evoluat-in-16-imile-cupei-romaniei-19202958

https://liga2.prosport.ro/seria-1/decizie-soc-la-ripensia-cosmin-petruescu-a-plecat-de-la-echipa-timisoreana-cu-o-zi-inainte-de-meciul-cu-concordia-19202894

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-8-patru-meciuri-incep-de-la-ora-1100-la-miercurea-ciuc-are-loc-cel-mai-echilibrat-joc-19202777

Anda DELIU 27 Sep. 2021, 11:54 Liga 2
Pe aceeași temă