Jucătorii Mioveniului, pregătiți să înceapă play-off-ul cu dreptul. Raul Bolohan și Cătălin Gogor, categorici înaintea jocului cu Unirea Slobozia

Andrei PASCU 29 Mar. 2024, 16:37 Liga 2
Jucătorii Mioveniului, pregătiți să înceapă play-off-ul cu dreptul. Raul Bolohan și Cătălin Gogor, categorici înaintea jocului cu Unirea Slobozia

Sunt șanse ca una din echipele care vor promova direct din Liga 2 să fie CS Mioveni, deși situația la nivel intern nu e una grozavă acolo. Acum, înainte să ia startul în play-off, e pe locul 5, având un avans de un punct față de locul 6, FK Miercurea Ciuc.

Sâmbătă, de la ora 11:00, CS Mioveni va disputa prima partidă din grupa pentru promovare, cu Unirea Slobozia, în deplasare, iar în cazul unui succes va urca o poziție, peste Gloria Buzău, care a remizat în prima rundă, 1-1 cu Corvinul Hunedoara.

Debut în play-off pentru CS Mioveni

Atacantul Raul Bolohan (20 de ani) și fundașul Cătălin Gogor (22 de ani) au prefațat partida pe care Mioveni o va disputa contra Unirii Slobozia, iar ei au fost mai categorici în declarații comparativ cu antrenorul Constantin Schumacher.

Schumacher a afirmat că nu se gândește prea mult la ce va urma peste câteva săptămâni și că se concentrează pe fiecare meci în parte, dar cei doi jucători au recunoscut că se gândesc la ce ar însemna o promovare directă, pentru că prezența în barajul de promovare este deja asigurată.

Acest obiectiv îi face să tragă tot mai tare la antrenamente și în meciuri, pentru că pot reveni direct în SuperLiga României, în cazul în care vor termina grupa pentru promovare pe o poziție care duce în prima divizie fără dubla cu o echipă din prima divizie.

Raul Bolohan și Cătălin Gogor, impresii înainte de Unirea Slobozia – CS Mioveni

Victoria în partida cu Unirea Slobozia este un țel realizabil din perspectiva lui Bolohan și Gogor, ei scoțând în evidență faptul că Mioveni este o echipă unită.

Raul Bolohan: ”O să fie un joc foarte dificil, cunosc bine băieții de acolo. Sunt o echipă agresivă, luptă pentru fiecare balon, nu renunță. Joacă de mult timp împreună și asta îi ajută. E un bloc unit acolo, la fel ca noi, dar ne-am făcut temele, ne-am pregătit foarte bine și vom face un meci bun.

A fost un obiectiv calificarea în play-off, sunt mândru de ce am realizat. E foarte important că am ajuns aici și vom juca fără presiune. Eu cred că vom juca și de la egal la egal cu toate echipele, cum am jucat și până acum. Vedem la final unde vom fi.

Cred că echipele au șanse egale de promovare, nu e diferență”.

Cătălin Gogor, sigur că va fi o luptă strânsă în play-off-ul Ligii 2

Cătălin Gogor: ”Știu că va fi un meci dificil, cu o echipă agresivă, cu jucători cu experiență. Dar, știm cât de mult ne dorim să menținem parcursul bun de până acum, vom face un meci bun și vom lua cele trei puncte.

Va fi o luptă strânsă pentru promovare, dar și frumoasă. Sunt echipe bune, jucători cu calitate, joacă fotbal bun. Fiecare echipă are șansa ei, la final vedem ce se va întâmpla.

Cred că va fi o luptă strânsă între echipele cu drept de promovare”.

Dacă învinge Unirea Slobozia, CS Mioveni urcă o poziție

Așadar, CS Mioveni începe grupa pentru promovarea în SuperLiga de pe locul 5, penultimul, cu 33 de puncte, la un punct peste locul 6, FK Miercurea Ciuc. Trupa lui Constantin Schumacher va mai avea adversari CSC Șelimbăr (locul 1, 42 de puncte), Unirea Slobozia (locul 2, 40 de puncte), Corvinul Hunedoara (locul 3, 37 de puncte) și Gloria Buzău (locul 4, 34 de puncte).

Clubul din Mioveni începe play-off-ul Ligii 2, așadar, în deplasare, contra Unirea Slobozia, iar în etapa a 2-a va disputa primul duel acasă, contra Gloria Buzău. În următoarele trei runde, până la finalul turului, le va mai întâlni pe FK Miercurea Ciuc (deplasare), CSC Șelimbăr (acasă) și Corvinul Hunedoara (deplasare).

Conferința organizată de CS Mioveni înaintea partidei cu Unirea Slobozia:

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures
Video: CS Mioveni

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-debuteaza-in-play-out-contra-metaloglobus-19304261

https://liga2.prosport.ro/seria-1/tudorel-stoica-nu-stie-ce-se-intampla-la-steaua-19304256

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cand-revine-cs-tunari-pe-terenul-din-localitate-19304185

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-hunedoara-si-gloria-buzau-joaca-in-deschiderea-play-off-ului-ligii-2-19304178

https://liga2.prosport.ro/seria-1/constantin-toma-e-aproape-sa-si-indeplineasca-visul-promovarea-in-prima-liga-cu-unirea-slobozia-19304247

Andrei PASCU 29 Mar. 2024, 16:37 Liga 2
Pe aceeași temă