CS Mioveni, start dificil în play-off. Ce a spus Constantin Schumacher despre partida cu principala favorită la promovare, Unirea Slobozia

Andrei PASCU 28 Mar. 2024, 13:53 Liga 2
CS Mioveni, start dificil în play-off. Ce a spus Constantin Schumacher despre partida cu principala favorită la promovare, Unirea Slobozia

CS Mioveni a avut rezultate pozitive în sezonul regular, motiv pentru care a prins play-off-ul Ligii 2! Formația lui Constantin Schumacher începe ”alt campionat” acum, în grupa pentru promovare, iar sâmbătă, de la ora 11:00, va întâlni Unirea Slobozia, pe teren advers, în prima rundă.

În sezonul regular, în runda a 3-a, partida dintre CS Mioveni și Unirea Slobozia, de la Mioveni, s-a terminat la egalitate, scor 1-1. A condus trupa lui Adrian Mihalcea, dar gazdele au revenit după pauză și au scos o remiză.

CS Mioveni începe cursa pentru promovare. Primul meci, cu Unirea Slobozia

Constantin Schumacher își dorește atitudine din partea jucătorilor înainte de debutul în play-off, plus pe care l-a remarcat și văzut tot mai des în urma primei păți a sezonului, în special contra formațiilor care erau considerate favorite la play-off și mai valoroase comparativ cu echipa sa.

”Principalul” a lăsat de înțeles că și o remiză ar fi bună pentru CS Mioveni de această dată, care ar încheia pe plus contra unei formații cu pretenții mult mai mari, clasată pe loc direct promovabil înainte de începerea grupei.

O înfrângere contra Unirii Slobozia ar fi echivalentă, în mare măsură, cu încheierea play-off-ului sub aceasta pentru CS Mioveni. Înaintea întâlnirii directe, care va fi în format live-text pe Liga2.ro, diferența este de șapte puncte.

Începe un minicampionat, de 10 etape. Toate echipele calificate în play-off sunt echipe foarte bune, echipe cu care am mai jucat, dar vom face tot posibilul ca să ne ridicăm la nivelul așteptărilor, să fim la un nivel cât mai bun, să adunăm cât mai multe puncte și la finalul celor 10 etape vedem unde vom fi.

La Slobozia nu va fi ușor, vom juca contra unei echipe care are deja un avans față de urmăritoarele cu șanse la promovare, destul de mare. Dar, știm că este o echipă puternică, grea acasă, iar noi ne pregătim și sperăm să revenim bucuroși acasă, cu punct sau puncte.

Suntem într-un moment bun, chiar dacă Slobozia are avans de șapte puncte față de noi. Știm că va fi un meci foarte important, toate echipele din play-off sunt grele. Poți câștiga cu oricine și poți pierde cu oricine. O să fie un play-off foarte important! Poți câștiga două-trei meciuri, iar apoi poți pierde două-trei meciuri.

E important ca sâmbătă să arătăm bine, să arătăm ca o echipă agresivă, care își dorește, iar apoi vedem după meci cine se va bucura”, a spus Constantin Schumacher la conferința de presă.

CS Mioveni și Unirea Slobozia, despărțite de șapte puncte

CS Mioveni va lua startul în grupa pentru promovare de pe locul 5, penultimul, cu 33 de puncte, la un punct peste locul 6, FK Miercurea Ciuc. Trupa lui Constantin Schumacher va mai avea adversari CSC Șelimbăr (locul 1, 42 de puncte), Unirea Slobozia (locul 2, 40 de puncte), Corvinul Hunedoara (locul 3, 37 de puncte) și Gloria Buzău (locul 4, 34 de puncte).

CS Mioveni va începe play-off-ul Ligii 2, așadar, în deplasare, contra Unirea Slobozia, iar în etapa a 2-a va disputa primul duel acasă, contra Gloria Buzău. În următoarele trei runde, până la finalul turului, le va mai întâlni pe FK Miercurea Ciuc (deplasare), CSC Șelimbăr (acasă) și Corvinul Hunedoara (deplasare).

  • În pauza competițională, clubul din Mioveni a jucat un meci amical cu Rapid. A cedat la diferență de trei goluri, 1-4, dar a încheiat prima repriză la egalitate.

Clasament play-off Liga 2 înainte de start:

  1. CSC Șelimbăr – 42 puncte
  2. Unirea Slobozia – 40
  3. Corvinul Hunedoara – 37
  4. Gloria Buzău – 34
  5. CS Mioveni – 33
  6. FK Miercurea Ciuc – 32

Constantin Schumacher, de părere că echipele CSC Șelimbăr și Corvinul Hunedoara își vor apăra corect șansele

Play-off-ul din acest sezon are în componență două echipe fără drept de promovare. Fac parte din grupă CSC Șelimbăr și Corvinul Hunedoara, de altfel primele formații care și-au asigurat matematic prezența.

Constantin Schumacher și-a spus părerea despre situația din acest an competițional al diviziei a doua și a afirmat că, din punctul lui de vedere, cele două echipe, pregătite de Claudiu Niculescu, respectiv Florin Maxim, vor juca sută la sută și vor încerca să câștige toate meciurile.

Știu antrenorii de la echipele care nu au drept de promovare, vor să facă performanță. Nu cred că nu vor juca la capacitate maximă orice meci. Sunt antrenori buni, care, prin ceea ce au arătat echipele lor pe teren, s-a văzut acest lucru. Sunt sigur că vor face tot ce pot ca să câștige toate meciurile.

Echipa noastră se motivează mai bine cu echipe puternice. Am făcut meciuri mai puțin bune cu echipele care erau mai jos. Abia aștept următorul meci, sunt sigur că jucătorii vor face tot ce pot pentru a atinge nivelul maxim.

Jucătorii trebuie felicitați pentru ce au făcut până acum, dar trebuie să ne depășim și de acum înainte” a mai spus Schumacher.

Conferința de presă susținută de Constantin Schumacher:

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures), CSM Slatina și Rapid
Video: CS Mioveni

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-a-fost-amendata-din-nou-de-frf-19304156

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-incepe-play-out-ul-contra-unirea-dej-19304163

https://liga2.prosport.ro/seria-1/doi-jucatori-de-perspectiva-din-liga-2-reclamati-de-u-cluj-la-cnsl-19304151

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-a-ajuns-datoare-la-cj-dambovita-asociatul-sau-19304148

https://liga2.prosport.ro/liga-3/mihai-stere-ataca-promovarea-in-liga-2-cu-olimpic-zarnesti-19304145

Andrei PASCU 28 Mar. 2024, 13:53 Liga 2
Pe aceeași temă