David Matei a scăpat Steaua de eșec în fața Slatinei: ”Mai mult plâng decât râd. Sunt dezamăgit de jocul echipei și că nu am obținut decât un punct”

Marius ANGHEL 25 Sep. 2023, 23:41 Liga 2
David Matei a scăpat Steaua de eșec în fața Slatinei: ”Mai mult plâng decât râd. Sunt dezamăgit de jocul echipei și că nu am obținut decât un punct”

Introdus pe teren în minutul 73, în locul spaniolului Rober Sierra, unul dintre jucătorii achiziționați în vară și care ar trebui să fie creierul de la mijlocul terenului al echipei, puștiul de 17 ani David Matei a salvat Steaua de la un eșec pe teren propriu în fața Slatinei (scor 1-1), într-un meci în care poate egalul nu e meritat.

Trupa olteană a avut câteva mari ocazii în prima repriză, pe lângă golul din minutul 33 al lui Denis Marin, s-a apărat bine și nu i-a permis Stelei să-și creeze situații la poarta fostului ei goalkeeper David Dincă. Pe final însă, după o transversală a lui Chipirliu, echipa din Ghencea a profitat de retragerea Slatinei și a reușit să înscrie dintr-o centrare perfectă a lui Chipirliu și o demarcare excelentă a lui David Matei, care a punctat cu capul. Golul Stelei a venit în minutul 90, astfel că jocul care a pus punct etapei a 7-a s-a încheiat la egalitate.

David Matei a înscris golul egalizator pentru Steaua contra CSM Slatina: ”Mai mult plâng decât râd”

După meci, în lipsa antrenorilor Oprița și Nofitovici, suspendați, din partea Stelei au vorbit căpitanul Dean Beța și marcatorul David Matei. Acesta din urmă a spus că este bucuros pentru golul reușit, însă mai mult este trist, deoarece echipa sa a obținut doar un punct, iar jocul nu arată așa cum ar trebui, conform așteptărilor.

”Mai mult plâng decât râd. Sunt fericit că am reușit să marchez primul meu gol sezonul ăsta, dar sunt dezamăgit de jocul echipei și că nu am obținut decât un punct în seara aceasta. (n.r. – întrebat cum explică neputința arătată de echipa sa) Nu știu, nu pot să-mi dau seama, nu știu ce să zic, habar n-am. Încă nu suntem destul de uniți, nu suntem echipa aia care poate să se bată pentru locurile 1-2”, a spus, la microfonul DigiSport, David Matei, care a comentat și dacă o problemă ar putea fi presiune pusă de suporteri: ”Nu e problemă cu suporterii, pentru că până la urmă și ei vor de la noi să câștigăm meci de meci, adică ce ne dorim și noi. Dar trebuie să arătăm că suntem fotbaliști pe teren. Asta e.”

  • David Matei a fost la primul gol marcat în acest sezon, în al patrulea meci în care a fost utilizat în șapte etape. În sezonul trecut a înscris o dată în șapte jocuri în care Daniel Oprița l-a folosit.

”Sunt tânăr, nu sunt eu cel care trebuie să scoată echipa din această pasă proastă”

Tânărul jucător al Stelei a fost provocat să spună și cum vede el iesirea din această situație pe care o traversează echipa sa în acest sezon.

După șapte etape, Steaua are doar 7 puncte acumulate și este abia pe locul 13.

”100 la sută există o ieșire, dar nu știu să o zic încă. Sunt tânăr, nu sunt eu cel care trebuie să scoată echipa din această pasă proastă. Da, și eu, dar sunt alți jucători mai experimentați care ar trebui s-o scoată din această pasă proastă”, a răspuns Matei, care și-a făcut treaba și a ajutat echipa cu golul pe care l-a marcat.

Steaua în remiza cu CSM Slatina: Frânculescu – Dav. Maftei, Vîrtej, Beța (cpt.), Ad. Ilie (Boiciuc 60′) – St. Drăghici (Topuzov 46′), Rober Sierra (Dav. Matei 73′), Mancuso, Enceanu (Dobrescu 46′) – Chunchukov (Buziuc 80′), Chipirliu. Rezerve neutilizate: I. Pop – Bărbulescu, Raicu, Walace.

Pentru Steaua urmează meciul din etapa 1 a fazei grupelor Cupei României, joi, de la ora 16:15, pe teren propriu, cu ”U” Cluj, iar în etapa a 8-a a Ligii 2 joacă duminică, de la ora 12:30, în deplasare la Gloria Buzău (locul 4, 14 puncte).

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dean-beta-reactie-dupa-steaua-csm-slatina-1-1-19286255

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprescu-concluzii-dupa-steaua-csm-slatina-1-1-19286259

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-si-csm-slatina-joaca-in-meciul-de-incheiere-al-etapei-7-din-liga-2-19286139

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-7-toate-meciurile-programate-sambata-sapte-la-numar-incep-la-ora-1100-19285779

Marius ANGHEL 25 Sep. 2023, 23:41 Liga 2
Pe aceeași temă