Dănuț Coman, principala țintă a șefilor de la FC Brașov pentru a-l înlocui pe Ioan Mărginean. Tandem cu Marian Ivan?

Adi MARICA 04 May. 2022, 16:29 Liga 2
Dănuț Coman, principala țintă a șefilor de la FC Brașov pentru a-l înlocui pe Ioan Mărginean. Tandem cu Marian Ivan?

Cum Ioan Mărginean își va încheia mandatul de președinte la FC Brașov în această vară, șefii clubului caută un manager de calibru pentru sezonul viitor, unul în care menținerea în Liga 2 este aproape asigurată din cauza problemelor celor de la Gaz Metan Mediaș și Academica Clinceni, chiar dacă sportiv s-ar putea retrograda în Liga 3.

O țintă a brașovenilor este Dănuț Coman (43 de ani), actualul președinte al celor de la FC Hermannstadt.

Dănuț Coman a purtat deja două runde de discuții la Brașov

Până acum s-au purtat două runde de discuții la Brașov, însă fără nicio finalitate. În primul rând, Dani Coman vrea să-și încheie mandatul la echipa din Sibiu cu o promovare, iar, de cealaltă parte, șefii de la FC Brașov au planuri mari pentru sezonul viitor, însă asta doar pe hârtie, pentru că nimeni nu poate garanta, în acest moment, un buget pentru ca echipa să se bată la promovare.

La FC Brașov lotul va trebui remaniat masiv în această vară, iar, cel mai probabil, noul președinte va veni și cu un nou antrenor. Dacă alesul va fi Coman, nu ar fi exclus ca acesta să vină alături de Măldărășanu, acesta din urmă dorit și în vara trecută la FC Brașov, însă care a ales FC Hermannstadt.

Cel mai probabil, discuțiile cu Dani Coman vor continua la finalul acestei luni, atunci când Sebastian Bădulescu și compania îi vor putea face o ofertă concretă fostului portar.

Doar că Dani Coman mai are și alte oferte, inclusiv din Liga 1, iar în fotbalul românesc totul este posibil.

În vara trecută, la demararea proiectului ”noul FC Brașov”, s-au vehiculat o mulțime de variante pentru postul de președinte, Ioan Ovidiu Sabău, Adrian Ilie, Bogdan Stelea, iar până la urmă Brașovul s-a ales cu Ioan Mărginean!

Dănuț Coman, fost jucător la FC Brașov, cunoaște bine situația din fotbalul brașovean și a rămas în relații excelente cu Simon Maurer, fostul sponsor al falimentarei FC Brașov.

Varianta Marian Ivan

O altă variantă pentru postul de președinte este Marian Ivan, însă nu este exclus ca el și Dănuț Coman să facă echipă în conducere. Coman ca președinte, iar Marian Ivan ca vicepreședinte.

FC Buzău este o altă echipă care l-ar dori pe Dănuț Coman în fruntea clubului.

”Discuții sunt și probabil vor mai fi. Deocamdată sunt angrenat în proiectul ăsta, chiar dacă nu așa cum am fost până acum. Îmi doresc foarte mult să promoveze FC Hermannstadt, după care vom vedea ce va fi. Ăsta e cel mai important lucru și de aceea nici nu vreau să dezvolt alte discuții. Să promovăm!După care putem discuta și de dezamăgirile mele, de ce îmi doream, de așteptările pe care le aveam. Dar să le lăsăm după finalul campionatului”, spunea, zilele trecute, Dănuț Coman, la Metropola TV.

FC Brașov nu intră în cantonament înaintea meciului cu Astra

În altă ordine de idei, FC Brașov va juca sâmbătă, de la ora 11:00, pe Tineretului, cu Astra, în ultimul meci din play-out-ul Ligii a 2-a. Un meci fără miză pentru ambele echipe, dar brașovenii au de luat o revanșă pentru eșecul din campionat, de la Giurgiu, atunci când Ilie Stan avea să fie demis.

Dacă FC Brașov mai are șansa barajului de menținere în Liga 2, pentru Astra, meciul de la Brașov ar putea fi ultimul înainte de a trage obloanele.

La antrenamente, jucătorii lui Călin Moldovan par demotivați, plus că sunt și nemulțumirile legate de restanțele financiare. Cu toate acestea, antrenorul Brașovului mizează pe o reacție de orgoliu a jucătorilor săi. ”În orice condiții, meciul cu Astra trebuie câștigat. Orice al rezultat ar însemna că avem mari probleme. Respectăm adversarul, dar vrem să terminăm play-out-ul cu o victorie pe teren propriu”, a spus Moldovan

Elevii lui Călin Moldovan nu vor mai intra în cantonament pentru acest ultim joc din play-out. Președintele Ioan Mărginean a decis ca juniorii U16 ai clubului, antrenați de Ionuț Mitroi și Marian Cristescu, să beneficieze de cantonament, pentru meciul de sâmbătă din semifinalele Ligii Elitelor U16 cu U Craiova. Meciul tur al semifinalei este programat sâmbătă, de la ora 14:00, pe terenul de la Metrom.

Foto: Valentin Macrea / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/danut-coman-la-capatul-puternilor-si-la-un-pas-sa-plece-de-la-fc-hermannstadt-nu-ma-mai-implic-ca-pana-acum-ce-club-din-liga-2-l-ar-fi-contactat-19229326

 

Adi MARICA 04 May. 2022, 16:29 Liga 2
Pe aceeași temă