Dănuț Coman nu e relaxat nici după ce FC Hermannstadt a câștigat cu 6-0: ”Ne așteaptă meciuri grele.” Președintele sibienilor vorbește de ”stabilitate din toate punctele de vedere” la club, deși s-a cerut insolvența

Marius ANGHEL 18 Sep. 2021, 22:23 Liga 2

FC Hermannstadt a reușit în etapa a 7-a a Ligii 2 cea mai clară victorie a sa în acest sezon, 6-0 pe teren propriu, la Mediaș, cu modesta Dacia Unirea Brăila, rezultat pe care în aceeași zi l-a înregistrat și Poli Iași la Techirghiol, cu Unirea Constanța.

Pentru trupa din Sibiu care joacă la Mediaș au marcat Valentin Buhăcianu (37, 70), Silviu Balaure (48, 90+2), Călin Popescu (67) și Andrei Sîntean (83).

Dănuț Coman, după succesul la scor cu Brăila: ”E important pentru entuziasmul jucătorilor, pentru moralul lor, pentru încrederea. Eu nu pot să zic că sunt relaxat”

După joc, președintele clubului, Dănuț Coman, a spus că succesul la această diferență de scor, chiar dacă putea fi una și mai mare, e important pentru moralul jucătorilor. Fostul portar a mai declarat, însă, și faptul că el nu se simte relaxat nici după un astfel de rezultat, deoarece urmează alte jocuri importante.

”A fost un meci frumos, a fost un meci cu multe ocazii de gol, cu ratări imense, dar, până la urmă, mă interesează rezultatul, mă interesează că am marcat șase goluri. E important pentru entuziasmul jucătorilor, pentru moralul lor, pentru încrederea pe care trebuie să o oferim oamenilor de fotbal și oamenilor din Sibiu.

Eu nu pot să zic că sunt relaxat. Nu, din contră, ne așteaptă un meci de cupă, apoi meciul de la Slobozia, pe care îl consider un meci extrem de greu. I-am văzut la meciul cu Chiajna și chiar au o echipă bună, o echipă pe care trebuie să o tratăm cu maximă seriozitate”, a spus Coman la Metropola TV.

”Avem stabilitate din toate punctele de vedere. Rămâne doar să demonstrăm că suntem capabili să promovăm”

După doar șapte etape pare să se fi format deja un grup de echipe care sunt favorite la accederea în play-off-ul de promovare. FC Hermannstadt este una dintre ele, alături de Petrolul, Concordia Chiajna, FC Buzău, Steaua și ”U” Cluj.

”Sunt ferm convins că ne vom lupta cu patru-cinci echipe pentru accederea în primul eșalon. Avem un lot, atât valoric, cât și numeric, eu cred că foarte bun. Avem stabilitate din toate punctele de vedere, și aici mă refer la stabilitatea băncii tehnice, la stabilitate din punct de vedere financiar, ceea ce e foarte important pentru orice club. Așa că rămâne doar să demonstrăm că suntem capabili să promovăm și să ducem Hermannstadtul în primul eșalon fotbalistic”, a mai spus președintele echipei sibiene.

  • Coman vorbește de stabilitate din toate punctele de vedere, inclusiv financiară, deși clubul său tocmai a solicitat Tribunalului Sibiu să îi accepte intrarea în insolvență, pentru reorganizarea financiară.

După succesul cu Brăila, FC Hermannstadt a acumulat 17 puncte, a egalat Concordia Chiajna și i-a luat locul 2, sibienii stâng mai bine la golaveraj. Lider este Petrolul, cu 18 puncte.

FC Hermannstadt joacă miercuri, de la ora 16:30, în deplasare la CA Oradea (Liga 3), în 16-imile Cupei României, iar duminică, de la ora 11:00, are meci la Unirea Slobozia, în etapa a 8-a a Ligii 2.

Foto: Valentin Macrea / Sport Pictures

Marius ANGHEL 18 Sep. 2021, 22:23 Liga 2
Pe aceeași temă