Dănuț Coman, cuvinte de laudă pentru jucători și staff după victoria cu liderul Petrolul: ”Merită toate aprecierile!”

Ovidiu BOICA 27 Nov. 2021, 08:56 Liga 2

Președintele executiv al FC Hermannstadt, Dănuț Coman, i-a felicitat pe jucători și pe cei din stafful tehnic pentru succesul obținut în fața liderului clasamentului Ligii 2, Petrolul.

Echipa sibiană s-a impus, vineri, în etapa a 15-a a Ligii 2, cu 1-0 în fața ploieștenilor, prin golul marcat în minutul 70 de Silviu Balaure.

”E o victorie importantă. Aveam nevoie de aceste trei puncte. A fost o victorie muncită. Am întâlnit o echipă bună. Mă bucur foarte mult pentru cele trei puncte, mă bucur pentru faptul că jucătorii au înțeles că meciul se termină când fluieră arbitrul finalul. S-au dăruit exemplar și împreună cu stafful merită toate aprecierile și cuvintele de laudă”, a afirmat Coman.

Dănuț Coman așteaptă o victorie și în ultimul meci din 2021, la Chiajna

Oficialul grupării sibiene a adăugat că jucătorii lui Marius Măldărășanu au învățat din greșelile făcute în meciul cu Steaua, singurul pierdut pe ”alb-roșii” până acum în campionat (scor 0-1, la Mediaș), și că își dorește o nouă victorie peste o săptămână, cu Concordia, făcând totodată referire încă o dată la obiectivul echipei, promovarea în Liga 1.

”Mergem acolo (n.r. – la Chiajna) să câștigăm. Am încredere în jucători, am încredere în staff. Se vede că, după eșecul pe care l-am avut cu Steaua împreună am înțeles greșelile pe care le-am făcut. Nu vrem să le mai repetăm. Vrem să ajungem ca la final să ne putem bucura cu toții de rezultatele obținute și de performanța de a promova”, a mai spus Dănuț Coman.

Cu 34 de puncte, FC Hermannstadt a urcat pentru moment pe locul 2 în Liga 2, fiind la cinci puncte sub Petrolul și având unul în plus față de ”U” Cluj, care urmează să joace duminică cu Astra.

Sibienii pot termina etapa tot pe locul 3, iar în ultimul meci din 2021 vor evolua în deplasare la Concordia Chiajna (locul 4, 31 puncte), la 3 decembrie, de la ora 17:00.

Foto: Valentin Macrea / Sport Pictures
Video: FC Hermannstadt

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marius-maldarasanu-dupa-ce-a-invins-petrolul-una-dintre-echipele-mele-de-suflet-cat-si-pe-nasul-sau-aveau-de-unde-antrenorul-de-la-fc-hermanstadt-si-a-dat-seam-19211661

https://liga2.prosport.ro/seria-1/maldarasanu-nasul-nasului-fc-hermannstadt-pune-capat-seriei-de-12-victorii-consecutive-a-petrolului-19211662

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-hermannstadt-petrolul-se-joaca-de-la-ora-1730-la-medias-e-derby-intre-clasatele-pe-locurile-3-respectiv-1-19211568

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-15-cinci-meciuri-se-joaca-astazi-toate-de-la-ora-1100-doua-dintre-echipe-favorite-sa-castige-pot-egala-steaua-19211672

Ovidiu BOICA 27 Nov. 2021, 08:56 Liga 2
Pe aceeași temă