Daniel Oprița trage semnalul de alarmă și atrage atenția conducerii: ”Mă duc pe acolo să fac infarct. Nu se agită nimeni ca mine”. Antrenorul Stelei termină anul în forță: ”Eu iau șuturile în fund”

Andrei PASCU 01 Dec. 2022, 18:59 Liga 2

Daniel Oprița a fost supărat după partida cu Gloria Buzău, de joi seară, din etapa a 16-a a Ligii 2, scor 1-1, dar nu doar din perspectiva egalului, a faptului că Steaua nu a putut câștiga. Antrenorul este, aparent, nemulțumit și de faptul că nu simte mai multă implicare în jurul echipei.

Daniel Oprița, supărat după remiza dintre Steaua și Gloria Buzău

Oprița nu consideră că oamenii din conducere se implică prea mult în privința rezolvării situației Stelei, să aibă dreptul de promovare în SuperLigă, dar nu a vrut să spună mai mult, să dezvolte subiectul.

A remarcat că este printre puținii din club care pun suflet, iar la modul general a precizat că ar vrea să vadă și din partea conducerii mai multă implicare în jurul clubului, pentru a putea ajunge la nivelul următor.

Daniel Oprița vrea mai multă implicare la Steaua: ”Dintre toți, eu mă duc pe acolo să fac infarct. Nu văd pe nimeni să se agite ca mine”

De altfel, Daniel Oprița a dat impresia că e puțin supărat și pe faptul că suporterii nu vin în număr mare la meciurile de acasă, echipa din Ghencea fiind ironizată în multe rânduri, de anumite persoane din spațiul public, pentru faptul că nu e susținută de fani din tribune.

Nu cred că remiza e și pe fondul atmosferei (n.r. – din tribune), dar poate contează, se pare că… dintre toți, eu mă duc pe acolo să fac infarct, nu știu de ce. Cred că nu gândesc, pentru că nu văd pe nimeni să se agite ca mine. Nici din tribună, nici din alte părți. Eu aici mă…. dar nu știu de ce.

Așa sunt eu, așa trăiesc și șuturile în fund tot eu le iau. Am și eu copii acasă, nu știu ce e în capul meu, dar trebuie să mă liniștesc. Nu știu dacă să renunț sau să nu renunț, dar… sunt pe locul 1, aștept ironiile, înțepăturile din afară.

Vreau ca oamenii care suntem aici… în momentul acesta suntem pe locul 1, mai sus nu puteam merge. Diferența poate putea fi mai mare, dar mai mult de locul 1 nu se poate. Trebuie să prindem play-off-ul, ăsta e obiectivul. Deocamdată nu e prins și chiar nu sunt ironic, avem de luptat.

Mi-aș dori să fim în play-off, nu contează cine va mai fi, dacă va fi sau nu Dinamo. Vreau să fim noi acolo, să fi avut mai multe puncte avans și să fim liniștiți în play-off”, a declarat Daniel Oprița, conform Digi Sport.

Daniel Oprița voia cel puțin patru puncte din meciurile cu FC Brașov și Gloria Buzău. Steaua a luat doar un punct

În privința părții fotbalistice, a modului în care a arătat Steaua în ultimele două etape, cu FC Brașov și Gloria Buzău, meciuri din care a luat doar un punct, Daniel Oprița și-ar fi dorit cel puțin patru puncte, pentru ca ecartul față de locul 2 să fie cât mai mare posibil.

Oricum, atitudinea a fost și continuă să fie principala problemă pe care antrenorul o remarcă de la startul sezonului, simțind că jucătorii nu se capacitează la potențial maxim.

O remiză chinuită, nu e ușor cu o echipă de aceeași valoare ca noi. Să pleci de la 0-1 din minutul 3, e greu să alergi după egalare. Am încercat să și câștigăm, atât s-a putut, e bine că am luat un punct, ne asigură locul 1. E un obiectiv îndeplinit, să încercăm să prindem play-off-ul, dar eu îmi doresc locul 1.

Trebuie să luptăm mai mult, dar sper ca în pauză să lucrăm mai mult, să reglăm lucrurile din toate punctele de vedere.

Sunt supărat pe golul luat, pentru că nu am ieșit de la vestiar cum an vorbit, să fim bine, să fim războinici și suntem… nu ai cum să nu te superi. Și pe finalul primei reprize am trăit aceeași situație, scapă singuri în aceeași zonă.

(N.r. – Își dorea victoria) Ne doream, și Buzău își dorea, dar trebuia să câștigăm. Am avut ultimele două meciuri acasă și nu am putut lua patru puncte, chiar dacă le voiam pe toate șase.

(N.r. – Analiza jucătorilor) Îmi doresc mai mult de la jucători, sunt mulți care dau tot ce pot. Asta vreau să văd, mă bat, mă lupt, am reacție, bag piciorul. Le-am spus că trebuie să mergem liniștiți în vacanță, pentru că am avut locul 1 și puteam să ne distanțăm față de locul 2. Era ultimul meci, nu trebuia să ne menajăm.

(N.r. – Despre momentul imnului) A fost un moment aparte, a fost o zi specială, aș fi vrut să câștigăm. Și Buzău voia să câștige, dar până la urmă poate e bine pentru ambele echipe că s-a terminat așa”, a mai spus Daniel Oprița.

Steaua a luat un punct cu Gloria Buzău în urma golului lui Valentin Bărbulescu

Steaua a fost condusă la pauza meciului cu Gloria Buzău, scor 0-1, după ce Alexandru Boiciuc a deschis scorul încă din minutul 3. Formația din Ghencea a reușit să scoată un punct în urma unui gol venit în partea a doua, în minutul 57, când Valentin Bărbulescu a făcut 1-1.

  • Steaua: Dincă – D. Oroian (Bodișteanu 46′), Beța (Al. Sabău 41′), Ad. Ilie, Corbu (Măd. Mihăescu 46′) – Bărbulescu (cpt.), Balgiu – St. Drăghici, Enceanu (Dr. Gheorghe 29′, A. Trică 76′), Ad. Popa – Chunchukov
    Rezerve neutilizate: H. Iancu – Em. Pacionel, Al. Sima, Bustea

Foto: Gheorghe Flușter / Sport Pictures și Mediafax Foto

 

Andrei PASCU 01 Dec. 2022, 18:59 Liga 2
Pe aceeași temă