Daniel Oprița, ședință cu comandantul Ștefan Bichir. Cele două subiecte delicate discutate de antrenor și conducătorul Stelei

Alin GRIGORE 03 Jan. 2024, 12:21 Liga 2
Daniel Oprița, ședință cu comandantul Ștefan Bichir. Cele două subiecte delicate discutate de antrenor și conducătorul Stelei

Înainte ca anul 2024 să-și intre în drepturi la clubul Steaua a avut loc o întâlnire între comandantul Ștefan Bichir și antrenorul Daniel Oprița.

ProSport a aflat că în urmă cu aproximativ o săptămână, la sediul CSA Steaua, a avut loc o ședință extraordinară de câteva zeci de minute între antrenorul Daniel Oprița și comandantul Ștefan Bichir. Pentru prima dată de când este la club, Oprița a fost cel care a dorit această întâlnire cu comandantul clubului. Cei doi au dezbătut două subiecte.

1. Relația cu George Ogăraru îl frământă serios pe Oprița!

Daniel Oprița a mers în biroul comandantului CSA Steaua, Ștefan Bichir, pentru a-l ruga să realizeze o întâlnire față-n față cu George Ogăraru, după ultimele atacuri ale acestuia la adresa antrenorului echipei din Liga 2.

ProSport a scris la 20 decembrie 2023 despre faptul că scandalul dintre Ogăraru și Oprița continuă, după ce primul l-a criticat pe antrenor în fața altor antrenori de la grupele de copii și juniori ale clubului. Informația a ajuns și la urechile lui Oprița, iar după ce a primit mai multe confirmări din partea oamenilor de la CSA a decis că trebuie să ia taurul de coarne.

Oprița i-a cerut lui Bichir să-l cheme pe Ogăraru pentru a vorbi toți trei și pentru a îngropa securea războiului. Antrenorul Stelei consideră că o continuare a scandalului n-ar face decât rău echipei din Liga 2, care și-așa e abia pe locul 7, în afara locurilor de play-off în momentul acesta.

Comandantul Bichir i-a transmis lui Oprița că nu-i poate satisface ruga și i-a cerut acestuia să-și rezolve în particular divergențele cu Ogăraru.

2. Un nou contract pentru Daniel Oprița la Steaua!

În aceeași ședință s-a discutat și despre contractul lui Daniel Oprița, care va expira în vara acestui an.

Oprița l-a întrebat pe comandant dacă are de gând să-i propună prelungirea contractului sau va trebui să-și găsească un alt angajament. Bichir nu știa despre această situație, dar i-a propus verbal lui Oprița prelungirea contractului, urmând ca antrenorul să dea un răspuns.

Din informațiile ProSport, Oprița ar fi tentat să accepte prelungirea contractului cu Steaua, deși din punct de vedere financiar sumele ar rămâne cele din ultimul contract semnat între cele două părți. Și dorința suporterilor roș-albaștri ar fi ca Oprița să continue la echipa pe care a preluat-o în 2019 din Liga 4 și cu care a promovat consecutiv până în Liga 2, unde în cele două sezoane a evoluat în play-off și a terminat pe loc de baraj de promovare, respectiv direct promovabil, însă în locul Stelei a jucat baraj și a promovat altă echipă, fiindcă ea nu are dreptul de a urca în SuperLigă din cauza formei sale de organizare.

  • 5.000 de euro este salariul lunar al lui Daniel Oprița la Steaua, cu 500 de euro mai mult decât încasează George Ogăraru în fiecare lună la club, ca șef al Academiei

https://liga2.prosport.ro/seria-1/casele-de-pariuri-au-invadat-fenomenul-sportiv-19296580

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marius-lacatus-reactie-in-privinta-dreptului-de-promovare-al-echipei-steaua-19296560

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprita-se-vedea-la-steaua-precum-alex-ferguson-la-manchester-united-19296531

https://liga2.prosport.ro/seria-1/scandalul-dintre-ogararu-si-oprita-continua-antrenorul-stelei-desfiintat-de-conducator-in-fata-colegilor-motivul-ascuns-pentru-care-seful-academiei-clubului-din-ghencea-cere-promo-19296413

https://liga2.prosport.ro/seria-1/suporterii-echipei-steaua-cer-obtinerea-dreptului-legal-de-promovare-din-liga-2-19296300

Alin GRIGORE 03 Jan. 2024, 12:21 Liga 2
Pe aceeași temă