Daniel Oprița a făcut lista de transferuri la Steaua. De câți jucători are nevoie pentru clasarea pe primele locuri în Liga 2: ”Nu e ușor nici la Liga 3, dar nici în Liga 2 nu e spectacol. Lumea joacă la rezultat”

Răzvan STÎNGĂ 03 Jun. 2021, 10:23 Liga 2
Daniel Oprița a făcut lista de transferuri la Steaua. De câți jucători are nevoie pentru clasarea pe primele locuri în Liga 2: ”Nu e ușor nici la Liga 3, dar nici în Liga 2 nu e spectacol. Lumea joacă la rezultat”

Daniel Oprița nu are situația definitivată la Steaua, cu privire la prelungirea contractuală și pentru campionatul care va începee. Chiar dacă ”militarii” au promovat în Liga 2, antrenorul are înțelegerea scadentă în câteva zile. Cu toate acestea, a vorbit despre strategia sezonului următor.

Daniel Oprița: ”Aș avea nevoie de doi-trei juniori și de patru-cinci jucători cu experiență” 

Daniel Oprița a făcut câteva afirmații pe seama lotului pe care îl are la dispoziție și consideră că este unul bun. Este de părere că jucătorii care au jucat la Steaua în Liga 3, s-ar fi bătut ușor pentru locurile de play-off în Liga 2. Pentru campionatul diviziei a doua care va începe la finalul lunii iulie și la care va lua startul și echipa din Ghencea, Daniel Oprița ar mai avea nevoie, totuși, de un număr important de veniri.

În jur de opt fotbaliști noi ar avea nevoie Daniel Oprița, câțiva juniori și restul cu experiență, pentru primele poziții în Liga 2, pentru obținerea promovării directe sau clasarea pe locurile de baraj. Problema e, în momentul de față, că Steaua nu poate promova în Liga 1, din pricina organizării juridice.

Aș putea să mă lupt la promovare, am fi intrat în play-off (n.r. – în Liga 2) cu lotul acesta. Nu este ușor nici la Liga 3, dar nici în Liga 2 nu este spectacol, toată lumea joacă la rezultat. Aș avea nevoie de doi-trei juniori și de patru-cinci jucători cu experiență, aceste transferuri ar fi de ajuns.

Mi-aș fi dorit să se fi rezolvat și situația juridică deja, dar nu mă ocup de această problemă, nu vreau să zic ceva să mai deranjez”, a declarat Daniel Oprița la DigiSport.

Daniel Oprița: ”Au ieșit mai multe discuții, poate nu trebuia să vorbesc despre contract” 

Antrenorul Stelei a oferit noi informații despre așa-zisul conflict dintre el și conducere, pe tema contractului de prelungire pe care l-a primit și cu care nu prea a fost de acord. El a declarat că ieșirea de la finalul partidei retur cu CS Afumați a venit pe fondul modului în care au decurs negocierile. Anume, că el a fost cel care a inițiat dialogurile, nu oamenii din conducere.

Au ieșit mai multe discuții, poate nu trebuia să vorbesc despre contract, eu nu am spus că nu vreau să plec. Nu am mai discutat despre contract de atunci, vreau să continui, e munca mea, am dus echipa în Liga 2, am obținut o performanță.

Spun unii că nu e mare realizare, dar nu s-au inghesuit mulți să preia echipa, pentru mine a fost un risc. Aș vrea să rămân și dacă echipa nu are drept promovare, aș vrea a 3-a promovare consecutivă, dar continui și așa.

Era vorba de o mică mărire, am fost dezamăgit pentru că mai mult eu am făcut discuțiile, nu-l lași până în ultima zi dacă vrei pe cineva. Eu așa aș face cu un jucător pe care-l doresc. Discut cu domnul comandant, cu președintele comisiei, sunt mai mulți oameni. cred că lucrurile se vor rezolva, a fost o reacție la cald atunci după meci”, a mai precizat Daniel Oprița.

Steaua a promovat ușor în Liga 2 

Steaua a terminat sezonul de Liga 3 fără înfrângere. În sezonul regular, în cele 18 etape, a strâns 15 victorii și trei egaluri, și a avut un golaveraj de 48 de goluri marcate și numai opt primite. Apoi, în play-off-ul de promovare, în turul 1, echipa din Ghencea a trecut cu 4-1 la general de Mostiștea Ulmu, scor 4-0 (dublu 2-0 în tur și retur).

În turul 2 al play-off-ului, cu CS Afumați, Steaua a obținut tot o dublă victorie, ca și cu Mostișea Ulmu, 2-0 în Ghencea și 2-1 la Afumați.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-a-scris-istorie-cu-fc-hermannstadt-e-prima-echipa-din-liga-2-care-reuseste-sa-castige-un-baraj-cu-o-oponenta-din-liga-1-rezultatele-din-precedentele-meciuri-de-baraj-de-promovare-mentiner-19188117

https://liga2.prosport.ro/seria-1/bogdan-rusu-iesire-surprinzatoare-dupa-promovarea-mioveniului-tinta-conducerea-te-lasa-cateva-etape-iar-apoi-aduce-straini-nu-mai-joci-te-pune-pe-lista-de-transferuri-reacti-19188017

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-pelici-la-a-treia-promovare-in-liga-1-ca-antrenor-principal-acum-cu-cs-mioveni-nu-nea-dat-nimeni-nicio-sansa-mesajul-pentru-fc-hermannstadt-echipa-pe-care-chiar-el-a-d-19188000

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 03 Jun. 2021, 10:23 Liga 2
Pe aceeași temă