Daniel Oprița a dezvăluit ce le-a spus jucătorilor Stelei înainte de meciul de inaugurare a stadionului din Ghencea, cu OFK Belgrad: ”Mulți și-ar dori să fie în locul lor!”

Andreea VISU 08 Jul. 2021, 10:28 Liga 2
Daniel Oprița a dezvăluit ce le-a spus jucătorilor Stelei înainte de meciul de inaugurare a stadionului din Ghencea, cu OFK Belgrad: ”Mulți și-ar dori să fie în locul lor!”

Daniel Oprița, antrenorul echipei Steaua, s-a declarat încântat de atmosfera făcută de către suporterii din Peluza Sud la meciul amical cu OFK Belgrad, scor 6-0.

Steaua a rezolvat partida după pauză, Daniel Oprița a fost mulțumit 

Steaua s-a impus cu scorul de 6-0 în fața celor de la OFK Belgrad, după dubla rapidă a lui Chipirliu, din minutele 50, respectiv 51, penalty-ul transformat de către Huiban, în minutul 60, reușita lui Gherghiceanu, din minutul 76, și dubla lui Neacșu, din penalty în minutul 87, respectiv din acțiune în minutul 90+2.

Evenimentul a avut loc chiar în ziua în care clubul Steaua a împlinit 74 de ani și, cu acest prilej, steliștii au sărbătorit și 35 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni, având în vedere că pe 7 mai nu au reușit să organizeze o revedere a gloriilor din Ghencea din cauza restricțiilor date de pandemie.

Daniel Oprița a dezvăluit ce le-a spus jucătorilor Steaua înaintea meciulului 

Suporterii Stelei au realizat două scenografii spectaculoase, iar Daniel Oprița a avut doar cuvinte de laudă la adresa acestora. De asemenea, antrenorul echipei din Ghencea a dezvăluit că le-a transmis jucătorilor că ar trebui să se simtă mândri că joacă în fața acestor suporteri pătimași.

O atmosferă extraordinară! Mă bucur că am avut privilegiul de a inaugura un astfel de stadion într-o astfel de atmosferă! Nu mulți se pot mândri cu acest lucru. Le-am spus și jucătorilor că mulți și-ar dori să fie în locul lor.

Sperăm să îi facem bucuroși în continuare pe suporteri, să avem rezultate bune la Liga 2, pentru că tradiția ne obligă. Trebuie să ia exemplu de la foștii mari jucători ai Stelei (n.r. – prezenți în tribună la această partidă), să aibă evoluții apropiate de ale lor.

(N.r. – despre dreptul de promovare) Nu știu, din ce ni s-a spus până acum, nu avem drept de promovare. Nu sunt eu în măsură să vorbesc despre acest lucru”, a spus Daniel Oprița, la Digi Sport.

Foto: Sport Pictures

 

 

 

 

Andreea VISU 08 Jul. 2021, 10:28 Liga 2
Pe aceeași temă