CSM Slatina a scăpat printre degete victoria cu Steaua, chiar la București. Daniel Oprescu: ”Era o echipă de bătut și noi nu am profitat. Am fost niște fricoși”

Marius ANGHEL 25 Sep. 2023, 22:41 Liga 2

CSM Slatina a primit gol în minutul 90 și a ratat o victorie importantă în etapa a 7-a a Ligii 2. Echipa olteană a remizat la București, luni, cu Steaua, scor 1-1, și a ajuns la patru egaluri în acest început de campionat.

În minutul 89, la scorul de 1-0, Slatina avea 12 puncte și se afla pe locul 5 în Liga 2. Cum a fost egalată, echipa antrenată de Daniel Oprescu a rămas cu 10 puncte, câte au încă alte șase formații, și a încheiat runda pe locul 9.

Oprescu a spus după meci că jucătorii săi au fost fricoși în Ghencea.

CSM Slatina a fost la câteva minute de o victorie la București, cu Steaua

CSM Slatina a jucat pe contraatac la București, s-a apărat bine și a avut destule ocazii prin care să marcheze. Cel puțin în prima repriză putea înscrie în mai multe rânduri, însă Denis Marin (5), Claudiu Dragu (6, 20) și Doman (24) nu l-au învins pe Frânculescu. A făcut-o, totuși, Denis Marin, în minutul 33, cu un șut din marginea careului la colțul lung, după o fază la care au contribuit și Doman, Matei și Dragu.

Și în partea secundă, oltenii au avut câteva șuturi la sau spre poarta lui Frânculescu, cea mai mare aparținându-i lui Denis Marin (65), care dintr-o poziție bună, din 6 metri, a trimis cu capul peste poartă.

Steaua o transversală prin Chipirliu (74), iar în minutul 90 a reușit egalarea la centrarea lui Chipirliu și lovitura de cap a lui David Matei.

Daniel Oprescu, despre remiza cu Steaua: ”În repriza a doua am fost niște fricoși. I-am lăsat să preseze”

După meciul de la București, care a încheiat etapa a 7-a, antrenorul Slatinei, Daniel Oprescu, a spus că Steaua era de bătut, însă retragerea echipei sale pe final de meci a ajutat gazdele să reușească egalarea.

”Avem tendința să ne mulțumim cu puțin. Steaua, în seara asta, era o echipă de bătut și noi nu am profitat. Asta este realitatea, trebuia să avem mai mult curaj. Am avut 1-0, am jucat bine în prima repriză, nu le-am permis, practic, adversarilor să se apropie de poarta noastră. Nu știu dacă au avut vreo lovitură de colț. După care, în repriza a doua am fost niște fricoși. Normal, în momentul în care te retragi prea mult, asta se întâmplă. I-am lăsat noi să preseze. Am făcut pasul înapoi de frică. Aici este problema, ăsta este singurul lucru care lipsește acestei echipe, puțin mai multă încredere, pentru că am putea să facem lucruri frumoase. (n.r. – reporterul completează: Adică ne întoarcem tot la mentalitatea fotbalistului român) Exact, așa este. (n.r. – Și e o problemă care, probabil, nu se rezolvă?) Da, se pare că nu numai la Liga a 2-a. Am văzut și la nivel de Liga 1 și chiar la echipa națională”, a comentat Daniel Oprescu la microfonul DigiSport.

CSM Slatina, în remiza cu Steaua: Dincă – I. Mitran, Sălcianu, Mondragon, Pisăru – D. Toma, Sil. Matei (Țegle 63′) – Răsdan (Ciocâlteu 63′), Doman (cpt.)(Donca 77′), D. Marin – Cl. Dragu (Mih. Ion 77′). Rezerve neutilizate: Silveanu – Gherghe, C. Toma, R. Popa, C-tin. Radu.

CSM Slatina este pe locul 9 în Liga 2

CSM Slatina are 10 puncte și se situează pe locul 9 în Liga 2 după șapte etape, la egalitate cu Chindia (locul 6), Ceahlăul, CFC Argeș, CS Mioveni și Viitorul Pandurii (locul 11).

În etapa următoare, a 8-a, echipa olteană are meci sâmbătă, de la ora 11:00, în deplasare la Concordia Chiajna (locul 12, 8 puncte).

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dean-beta-reactie-dupa-steaua-csm-slatina-1-1-19286255

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-si-csm-slatina-joaca-in-meciul-de-incheiere-al-etapei-7-din-liga-2-19286139

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-7-toate-meciurile-programate-sambata-sapte-la-numar-incep-la-ora-1100-19285779

Marius ANGHEL 25 Sep. 2023, 22:41 Liga 2
Pe aceeași temă