Dan Alexa și jucătorii Rapidului, gest emoționant pe timp de pandemie. ”Vă mulțumim din suflet, suntem alături de voi”

Răzvan STÎNGĂ 29 Mar. 2020, 11:04 Liga 2
Dan Alexa și jucătorii Rapidului, gest emoționant pe timp de pandemie. ”Vă mulțumim din suflet, suntem alături de voi”

Cadrele medicale din România trec prin cel mai greu moment din ultimii ani, din cauza pandemiei de coronavirus. Sportivii au transmis, în multe rânduri, mesaje de susținere, iar cel mai recent vine de la echipa Rapid. Dan Alexa și jucătorii au realizat un colaj prin care își arată solidaritatea și sprijinul față de ei.

Filmulețul a fost postat pe pagina de Facebook a giuleștenilor.

Dan Alexa: „Aş vrea să transmit un mesaj cadrelor medicale, tuturor doctorilor, asistentelor, celor din prima linie, le mulţumesc pentru devotamentul lor, le mulţumesc pentru că îşi asumă riscuri incredibile în condiţii foarte grele. Vreau să le transmit mulţumirile mele şi împreună vom reuşi”.

Virgil Drăghia: „Vă mulţumesc din inimă, voi sunteţi adevăraţii eroi. Vom reuşi să trecem peste doar împreună”.

Ștefan Grigorie: „Doctori, asistenţi, voluntari, este incredibil ceea ce faceţi pentru sănătatea noastră! Vă mulţumim din suflet şi suntem alături de voi”.

Ştefan Pănoiu, Brighton Labeau, Saifeddine Alami,Antonio Sefer, Facundo Mallo şi Ovidiu Burcă au transmis și ei mesaje cadrelor medicale care fac tot posibilul să diminueze pandemia de COVID-19.

Echipele din Timișoara se implică activ 

Echipele din eșaloanele inferioare s-au implicat în lupta cu coronavirusul. Un exemplu este Ripensia Timișoara, care, nu mai târziu de miercuri, a donat 50.000 de lei spitalului din oraș. Cealaltă echipă din Timișoara aflată în Liga 2, ASU Politehnica, i-a rugat pe toți cei care dețin imprimante 3D să ajute la producerea unor piese pentru aparatele de respirat artificial, pentru spitale. Mai mult, s-au oferit să meargă la magazin sau la farmacie în locul bătrânilor.

Situația COVID-19 în România

Statisticile se înrăutățesc de la o zi la alta, iar duminică dimineața numărul deceselor era de 37. Ultima persoană răpusă de virus este un bărbat de doar 39 de ani, din Ialomița. Deși la primele observații se părea că cei mai predispuși sunt copii și bătrânii, se pare că și tinerii sunt afectați serios. În special dacă au și alte afecțiuni medicale.

Rata infecțiilor continuă să crească și ea, în acest moment fiind de 1.452. Dintre aceste persoane, 139 s-au vindecat.

https://www.youtube.com/watch?v=qaz9YD66suA&feature=youtu.be

Răzvan STÎNGĂ 29 Mar. 2020, 11:04 Liga 2
Pe aceeași temă