Dan Alexa ridică în slăvi Poli Iași înaintea meciului de la Brașov, dar are așteptări mari de la jucătorii săi: ”Vreau să văd că menţinem forma bună. O victorie ar fi chiar grozavă”

Adi MARICA 11 Nov. 2022, 10:40 Liga 2
Dan Alexa ridică în slăvi Poli Iași înaintea meciului de la Brașov, dar are așteptări mari de la jucătorii săi: ”Vreau să văd că menţinem forma bună. O victorie ar fi chiar grozavă”

Dan Alexa o consideră pe Poli Iași o pretendentă clară la promovarea directă, mai ales după instalarea lui Leo Grozavu ca antrenor principal.

FC Brașov și Poli Iași joacă sâmbătă, de la ora 12:00, în etapa a 14-a a Ligii 2, iar antrenorul trupei galben-negre se așteaptă la un meci de mare angajament în care ”determinarea va fi la cote înalte”.

”Un meci greu. Întâlnim o echipă, Iașiul, care, din punctul meu de vedere, este una dintre cele mai bune echipe din Liga a 2-a. O echipă foarte dinamică de la venirea lui Leo Grozavu. O echipă cu un lot foarte bun, Poli Iaşi poate să-şi facă în orice clipă două echipe, fără niciun fel de problemă. O echipă care a început acest campionat cu obiectiv clar, promovarea directă. Au avut nişte sincope, au fost foarte mult timp pe primul loc (n.r. – Poli Iași nu a fost în nicio etapă lider în acest sezon), e un meci greu, dar un meci important.
Am aşteptări de la jucătorii meci să îl tratăm foarte serios. Vreau să văd că menţinem forma bună pe care am arătat-o în ultimele jocuri. Îmi doresc să văd nivelul echipei împotriva unui adversar care dacă nu e cel mai bun, sigur e în primele două – trei din Liga a 2-a.”
, a spus Alexa.

Dan Alexa: ”Cred că va fi un meci de angajament, un meci în care determinarea va fi la cote înalte”

Dan Alexa spune că o victorie contra celor de la Poli Iași ar fi grozavă și ar mișca mult lucrurile sub Tâmpa.

”Echipele lui Grozavu sunt echipe foarte agresive pe ambele momente ale jocului, atât pe apărare, cât şi în atac. Sunt foarte direcţi, fac presingul foarte sus. Acesta este Leo Grozavu, aşa a reuşit. Asta este filolzofia lui de a antrena. Tot timpul meciurile împotriva echipelor pe care le antrenează Grozavu sunt foarte grele. Cred că va fi un meci de angajament, un meci în care determinarea va fi la cote înalte.

Îmi doresc ca jucătorii mei să fie foarte motivaţi pentru că venim după două victorii. O a treia victorie ne-ar da foarte multă linişte şi ar mişca foarte multe lucruri înspre bine.

E un meci în care chiar îmi doresc să văd echipa mea cum reacţionează împotriva unei echipe foarte agresive, împotriva unei echipe care joacă şi e în vârf de formă. Ca joc au crescut foarte mult în ultimele două – trei săptămâni, chiar dacă n-au bătut pe Ciuc. O victorie ar fi chiar grozavă”, a mai declara Dan Alexa.

Pentru acest meci, Alexa nu-l va avea la dispoziție pe Andrei Marc, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene, însă revin Vasile Constantin, care și-a terminat suspendare, Tomislav Sorsa şi Igor Jovanovic, refăcuți după accidentări.

Meciul dintre FC Brașov și Poli Iași, din etapa a 14-a a Ligii 2, are loc sâmbătă, de la ora 12:00, pe stadionul Tineretului. Echipa lui Dan Alexa ocupă locul 9, cu 19 puncte, iar cea a lui Leo Grozavu se află pe poziția a 4-a, cu 24 de puncte.

Dan Alexa, declarații înainte de FC Brașov – Poli Iași:

Foto și video: FC Brașov

Adi MARICA 11 Nov. 2022, 10:40 Liga 2
Pe aceeași temă