Andrei Marc ratează meciul cu Poli Iași. Dan Alexa are și vești bune înaintea întâlnirii cu Poli Iași

Adi MARICA 08 Nov. 2022, 12:17 Liga 2
Andrei Marc ratează meciul cu Poli Iași. Dan Alexa are și vești bune înaintea întâlnirii cu Poli Iași

FC Brașov a ieșit câștigătoare din meciul din deplasare cu Concordia Chiajna (scor 1-0), în etapa a 13-a a Ligii 2, însă rămâne de văzut cum va ieși din următoarea rundă, când întâlnește pe teren propriu Politehnica Iași.

Dan Alexa are o absență importantă în defensivă pentru partida programată sâmbătă, de la ora 12:00, pe stadionul Tineretului din Brașov, dar va avea la dispoziție alți trei jucări absenți în ultima perioadă.

Andrei Marc e suspendat, Vasile Constantin și-a ispășit pedeapsa

În primul rând, Andrei Marc, unul dintre fundașii de bază în echipa lui Dan Alexa va rata meciul cu Poli Iași. Fundașul central de 29 de ani a încasat în meciul cu Concordia Chiajna al patrulea cartonaș galben din acest sezon, astfel că se află în stare de suspendare pentru o etapă.

Revine însă Vasile Constantin, care a fost suspendat trei etape de către Comisia de Disciplină și Etică a FRF după cartonașul roșu încasat în meciul cu FK Miercurea Ciuc, în urma intrării de KO avută asupra lui Panos. Constantin a ratat meciurile cu Unirea Dej, CSC Dumbrăvița și Concordia Chiajna, dar va putea juca în meciul cu ieșenii lui Grozavu.

Sorsa și Jovanovic au revenit la antrenamente

”Chirurgul” are parte și de alte vești bune.

Tomislav Sorsa, fotbalistul de bandă dreaptă a revenit la antrenamente după o accidentare care l-a ținut departe de gazon aproape trei luni! Sorsa s-a accidentat la genunchi în meciul din etapa a 3-a cu Poli Timișoara. A încercat să revină pe gazon la finalul lunii septembrie, dar accidentarea i-a recidivat. A plecat apoi în Croația pentru a face recuperarea, iar de săptămâna trecută a revenit la Brașov. Până la accidentare, Sorsa a fost integralist în cele trei meciuri din startul sezonului.

Un alt fotbalist cu probleme medicale în ultima perioadă a fost fundașul Igor Jovanovic. Jovanovici a acuzat probleme la spate și nu a mai prins lotul în ultimele trei jocuri din campionat. Fundașul central a revenit zilele trecute la antrenamente și ar putea fi apt de joc pentru duelul cu Poli Iași.

În etapa următoare a Ligii 2, a 14-a, FC Brașov (locul 9 cu 19 puncte) joacă pe teren propriu cu Poli Iași (locul 4, 24 puncte), sâmbătă, de la ora 12:00.

Foto: FC Brașov

Adi MARICA 08 Nov. 2022, 12:17 Liga 2
Pe aceeași temă