Dan Alexa ratează duelul de pe teren cu Dorinel Munteanu. Va sta în tribună la jocul de la Galați, unde crede că știe cum să desfacă jocul Oțelului: ”Trebuie să fim cel puțin la fel ca ei”

Adi MARICA 17 Sep. 2022, 14:25 Liga 2
Dan Alexa ratează duelul de pe teren cu Dorinel Munteanu. Va sta în tribună la jocul de la Galați, unde crede că știe cum să desfacă jocul Oțelului: ”Trebuie să fim cel puțin la fel ca ei”

SC Oțelul și FC Brașov se întâlnesc duminică, de la ora 11:00, într-un meci contând pentru etapa a 7-a a Ligii 2.

În această deplasare, jucătorii echipei FC Brașov vor trebui să se descurce fără antrenorul Dan Alexa pe banca tehnică, deoarece este suspendat pentru cele patru cartonașe galbene acumulate în startul acestui sezon.

”Sunt suspendat pentru acest meci, dar am încredere în colaboratorii mei, Ștefan Grigorie și Rareș Forika. Sunt oameni în care am mare încredere, cunosc foarte bine echipa, gândim la fel, sper ca absența mea de pe bancă să nu se vadă în timpul jocului”, a spus Alexa.

SC Oțelul, cea mai bine pregătită echipă din punct de vedere fizic, crede Dan Alexa

”Chirurgul” consideră că trupa lui Dorinel Munteanu este echipa cea mai bine pregătită din punct de vedere fizic din Liga 2, dar spune că știe cum îi poate pune probleme: ”Să fim cel puțin la fel de motivați și determinați ca și ei”.

”Este o deplasare grea la Galați, unde vom întâlni singura echipa care nu a pierdut în acest campionat. Oțelul este o echipă foarte bine organizată, foarte bine pregătită din punct de vedere fizic, iar rezultatele lor nu sunt deloc întâmplătoare. De fapt, cred că Oțelul este echipa ce mai bine pregătită fizic din Liga a 2-a, jucătorii aleargă foarte mult, o echipă agresivă mai ales în jocurile de acasă. Dorinel Munteanu știe să-și motiveze foarte bine echipa, un antrenor cu un CV remarcabil, are un titlu de campion cu Oțelul. Este o deplasare unde se câștigă foarte greu, noi trebuie să fim foarte bine pregătiți pentru acest joc, fizic și mental, dacă vrem să obținem victoria. Suntem într-o creștere ca și joc, mergem la Galați după două victorii, chiar dacă una a fost obținută în Cupă. Vrem să menținem ritmul bun din ultimele meciuri, pentru că avem nevoie de puncte. Am așteptări mari de la jucătorii mei, avem jucători cu experiență, jucători cu o valoare individuală bună și, dacă vrem să obținem ceva, trebuie să fim cel puțin la fel de motivați și determinați ca și ei”, a spus antrenorul FC Brașov, care speră ca atacanții Angelov și Chică-Roșă să spargă gheața și în campionat, după ce au marcat miercuri, la Târgu Secuiesc, în Cupa României.

”Mă bucur că Angelov și Chică Roșă au marcat în Cupă. Sunt doi jucători valoroși și sper să se fi deblocat ceva, pentru că, am mai spus, atacanții au nevoie de goluri”, a precizat Dan Alexa, care nu va putea conta la Galați pe Izata, Dan Spătaru, Sorsa, Mbombo sau Saim Tudor, toți cu probleme medicale.

”Vine o pauză după meciul Oțelul și cred că la meciul cu Slatina vor putea reveni toți jucătorii. Pentru mine ar fi premieră să am toți jucătorii valizi”, a mai spus Alexa.

Planuri mari în Cupa României: ”Vom încerca să facem surpriza”

La tragerea la sorți pentru play-off-ul Cupei României, FC Brașov a avut ghinion. Adversara brașovenilor este FC Hermannstat, revelația startului de sezon din prima ligă.

”Vom da în play-off peste o echipă în mare formă în Liga 1, care nu a pierdut în acest sezon. Hermannstadt este o echipă foarte puternică și cu un antrenor, Marius Măldărășanu pe care îl apreciez mult din perioada când antrena Astra. Vom trata meciul din Cupă foarte serios și vom încerca să facem surpriza”, a încheiat antrenorul echipei FC Brașov.

Înainte de debutul etapei a 7-a a Ligii 2, FC Brașov ocupa locul 12, cu 8 puncte, iar SC Oțelul Galați se afla pe poziția a 6-a, cu 12 puncte. Trupa moldoveană este singura rămasă neînvinsă în acest sezon.

Foto: Alex Nicodim (Mediafax Foto) și FC Brașov

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-7-dej-chiajna-targu-jiu-baia-mare-si-bucuresti-gazdele-meciurilor-care-incep-de-la-ora-1100-jocul-stelei-nu-se-mai-disputa-astazi-19245744

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/dorinel-munteanu-pe-ganduri-dupa-ce-sc-otelul-si-a-aflat-adversara-din-play-off-ul-cupei-romaniei-asta-ma-face-sa-fiu-putin-ingrijorat-19245696

https://liga2.prosport.ro/seria-1/probleme-la-fc-brasov-primarul-allen-coliban-cauta-solutii-si-invita-in-proiect-consiliul-judetean-brasov-dar-si-investitori-suntem-in-faza-in-care-reasezam-lucrurile-19245602

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/frf-stabileste-prin-tragere-la-sorti-meciurile-din-play-off-ul-cupei-romaniei-19245645

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/injectie-de-moral-fc-brasov-merge-in-play-off-ul-cupei-romaniei-dupa-o-victorie-la-scor-cu-kse-targu-secuiesc-dan-alexa-ma-bucur-ca-atacantii-au-reusit-sa-inscrie-19245444

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/turul-3-cupa-romaniei-primele-doua-jocuri-din-cele-programate-astazi-incep-de-la-ora-1500-la-resita-si-la-moreni-unde-evolueaza-poli-timisoara-si-steaua-19245301

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-alexa-e-primul-antrenor-din-liga-2-suspendat-in-acest-sezon-in-urma-cumulului-de-cartonase-galbene-aproape-jumatate-din-principali-au-fost-avertizati-de-arbitri-19245094

Adi MARICA 17 Sep. 2022, 14:25 Liga 2
Pe aceeași temă