Dan Alexa, față în față cu Poli Timișoara, echipa la care spune că a și dus bani de acasă și despre care a vorbit inclusiv la prezentarea sa la FC Brașov

Adi MARICA 17 Aug. 2022, 22:06 Liga 2
Dan Alexa, față în față cu Poli Timișoara, echipa la care spune că a și dus bani de acasă și despre care a vorbit inclusiv la prezentarea sa la FC Brașov

Dan Alexa (42 de ani) încă nu a cunoscut gustul victoriei pe banca echipei FC Brașov, după 0-1 cu CS Comunal Șelimbăr și 1-1 cu Minaur Baia Mare, iar runda viitoare a Ligii 2, a 3-a, are un meci cu totul și cu totul special, cu Poli Timișoara.

La Timișoara, Alexa a activat la mai multe echipe care au purtat numele de Poli, ca fotbalist, dar a fost și antrenor la ACS Poli și ASU Poli, pentru aceasta din urmă fiind o perioadă și manager. Cu ASU Poli a ajuns până în play-off-ul Ligii 2, acum două sezoane, după care a plecat și a condus în campionatul trecut de Liga 3 CSM Reșița. A ratat promovarea cu echipa din Valea Domanului, în timp ce Poli a avut un sezon dezastruos, sportiv retrogradând în Liga 3 chiar după un baraj cu FC Brașov.

Alexa a vorbit de Poli Timișoara și la prezentarea sa la FC Brașov

Încă de la instalarea sa din această vară pe banca tehnică a brașovenilor, Dan Alexa a vorbit despre mandatul ca antrenor la Poli Timișoara, ultima dată când a antrenat în Liga 2, în perioada noiembrie 2020 – iunie 2021.

”Mie îmi place să antrenez, să fiu în prim plan, iar fotbalul este viața mea. Am antrenat Poli Timișoara, am fost manager și antrenor, cu zero lei salariu! Cred că e un caz unic. Mai mult, am adus și bani, pentru că Timișoara este casa mea. Anul trecut, cu un buget mult mai mic, Poli a jucat play-off-ul. Acum a retrogradat!”, spunea Alexa.

În cele din urmă, și Poli Timișoara a rămas în Liga a 2-a, pentru că Gaz Metan Mediaș nu s-au mai înscris în campionat și a rămas locul vacant de care avea nevoie echipa bănățeană.

Poli Timișoara și FC Brașov se întâlnesc în etapa a 3-a a Ligii 2

În runda a 3-a din Liga a 2-a, FC Brașov va juca sâmbătă, de la ora 11:00, la Timișoara, cu Poli. Sezonul trecut, cele două echipe s-au duelat inclusiv în barajul de menținere în Liga a 2-a, unde câștig de cauză au avut brașovenii antrenați atunci de Călin Moldovan, după 2-1 la Timișoara și 1-0 la Brașov. În sezonul regular, Poli câștigase cu 1-0 la Brașov.

În prezent, echipa alb-violetă este antrenată de Bogdan Andone, iar după primele două etape are 3 puncte, fiind pe locul 13 în clasament, cu golaveraj 1-4. Brașovul lui Alexa are 1 puncte și e pe locul 13, cu golaveraj 1-2.

Foto: FC Brașov

Adi MARICA 17 Aug. 2022, 22:06 Liga 2
Pe aceeași temă