Dan Alexa, ca un leu în cușcă la meciul cu Steaua: ”Bucuria de la final a fost de nedescris. Să bați liderul, chiar în Ghencea, chiar e plăcut”

Adi MARICA 29 Nov. 2022, 09:44 Liga 2

Antrenorul echipei FC Brașov, Dan Alexa, nu a putut sta pe banca tehnică la partida câștigată cu Steaua (scor 1-0). S-a aflat în stare de suspendare după cele două cartonașe galbene primite în meciul cu Poli Iași, al doilea după ce s-a bucurat în mod exagerat pe teren în urma egalării din prelungiri.

În timpul jocului din Ghencea indicații au dat antrenorii secunzi Ștefan Grigorie și Rareș Forika. Alexa a urmărit meciul din loja repartizată oaspeților, a suportat cu stoicism ironiile fanilor Stelei, iar după golul marcat de Adi Chică Roșă s-a comportat ca un leu în cușcă.

”Am trăit meciul la intensitate maximă, dar bucuria de la final a fost de nedescris. Știam ce mă așteaptă în Ghencea, dar chiar nu am avut nicio problemă. Să bați liderul, chiar în Ghencea, chiar e plăcut”, a spus Alexa.

Secretul victoriei cu Steaua: motivație maximă

Antrenorul Brașovului spune că motivația jucătorilor a fost maximă, acesta fiind secretul victoriei din Ghencea.

”Toți jucătorii au fost extrem de determinați și motivați. Am avut o organizare foarte bună în fața unei echipe care nu întâmplător este pe primul loc în Liga a 2-a”, a spus Alexa.

A fost greu pentru că nu a fost pe bancă, dar ne-am mobilizat cu toții. Avem un grup frumos și chiar i-am simțit lipsa”, a spus Adi Chică-Roșă la finalul jocului cu Steaua despre absența lui Dan Alexa de pe bancă.

Victorie cu Dinamo pentru o vacanță liniștită

În runda a 16-a, ultima din 2022, FC Brașov va întâlni Dinamo. ”Chirurgul” vrea continuitate în rezultate, iar o victorie contra ”câinilor roșii” ar aduce o vacanța liniștită.

”Meciul cu Dinamo este foarte important. Se întâlnesc două echipe care au ratat startul, dar care au recuperat pe parcurs. Dinamo este o echipă foarte bună, organizată și sunt convins că va fi un meci dificil. Avem nevoie de victorie, am continua lupta pentru un loc în play-off, dar și am intra în vacanță liniștiți”, a spus antrenorul brașovenilor.

FC Brașov, cu 23 de puncte, e pe locul 8 în Liga a 2-a. Meciul cu Dinamo, clasată pe locul 10, cu 21 puncte, are loc sâmbătă, de la ora 13:15. În primăvară, FC Brașov va mai juca cu Gloria Buzău (d), Unirea Constanța (a) și Unirea Slobozia (d).

Foto: Dragoș Badicu și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

Adi MARICA 29 Nov. 2022, 09:44 Liga 2
Pe aceeași temă