Dacia Unirea și-a pierdut vedetele în această vară. După Onofraș, Frunză va fi și el conducător de club

Marius ANGHEL 22 Jun. 2016, 16:46 Liga 2
Dacia Unirea și-a pierdut vedetele în această vară.** După Onofraș, Frunză va fi și el conducător de club

Dacia Unirea Brăila nu se va mai baza în noul sezon al Ligii 2 pe doi dintre cei mai importanți jucători din campionatul ce tocmai s-a încheiat. Veteranii Marius Onofraș (35 ani) și Sorin Frunză (38 ani) au decis în această vară să-și agațe ghetele în cui și să devină conducători de cluburi.

După două sezoane petrecute la Brăila, Marius Onofraș a acceptat oferta primită din partea echipei CSMS Iași și a devenit director sportiv la formația din prima ligă ce va juca în Europa League. Pe lângă el, și Sorin Frunză a decis să nu mai continue să joace, mijlocașul urmând a fi director sportiv la Dacia Unirea, echipă pentru care a jucat în ultimele patru campionate ale Ligii 2.

„Căpitanul nostru, Sorin Frunză, a decis să își încheie cariera de fotbalist! Putem spune fără a ne feri că Sorin Frunză a fost unul dintre cei mai importanți fotbaliști din întreaga istorie a fotbaului brăilean, un jucător cu o carieră impresionantă și cu un palmares pe măsura talentului sau. A evoluat în 510 partide și a înscris 103 goluri, evoluții și goluri marcate începând cu Liga a III-a și terminând cu Liga Campionilor; tricoul echipei noastre a fost purtat de către Sorin în 145 de partide, înregistrând și 30 de goluri. Sorin Frunză rămâne alături de Dacia Unirea Brăila, astăzi fiind numit Director Sportiv. Mulțumim, Sorin! Legendă a fotbalului brăilean!”, e scris pe pagina de Facebook a clubului brăilean.

„Pânzaru și directorul sportiv Frunză, cel care va face legătura între conducere și vestiar, caută jucători pentru întărirea posturilor deficitare. Atât Frunză cât și Onofraș sunt pierderi mari pentru Dacia Unirea și vor fi greu de înlocuit, însă pentru fiecare jucător vine o vreme când trebuie să agațe ghetele în cui. Noi sperăm să găsim înlocuitori pentru ei, ne așteaptă un sezon dificil de aceea va trebui să avem un lot echilibrat valoric pe posturi. Reunirea lotului se va face pe 27 iunie, atunci vom începe pregătirile în vederea noului sezon competițional”, a spus Valentin Avramescu, președintele Daciei Unirea.

32 de meciuri și 7 goluri a bifat Marius Onofraș în ultimul sezon al Ligii 2 pentru Dacia Unirea Brăila

33 de meciuri și 6 goluri are Sorin Frunză în ultimul campionat al Ligii 2 în tricoul echipei din Brăila

Marius ANGHEL 22 Jun. 2016, 16:46 Liga 2
Pe aceeași temă