UTA reintră la joc în Cupa României, după pauza forțată din campionat. Balint, înaintea meciului de la Chișineu Criș: „Vrem să ne respectăm statutul”

Marius ANGHEL 09 Sep. 2019, 13:27 Cupa
UTA reintră la joc în Cupa României, după pauza forțată din campionat.** Balint, înaintea meciului de la Chișineu Criș:

UTA n-a jucat weekendul trecut în campionat, după ce meciul cu „U” Cluj, din etapa a 6-a, a fost amânat la solicitarea noii echipa a lui Adrian Falub, pentru că a avut mai mulți jucători convocați la naționale. Laszlo Balint și-a ținut jucătorii în priză cu un meci în familie contra unei echipe de juniori a clubului, pe care au câștigat-o cu 5-0, iar în această săptămână urmează să două partide.

Mai întâi, marți, de la ora 16:30, UTA joacă în deplasare la Chișineu Criș, cu echipa de Liga 3 Crișul, în Turul 4 al Cupei României. Va fi a doua prezență a arădenilor în această ediție a competiției KO, după ce în faza precedentă a trecut la limită, cu 1-0, la Pâncota, de Șoimii Lipova.

Adversarul de marți al „Bătrânei Doamne” are un start modest de campionat, după trei etape având doar două puncte și situându-se pe locul 11 din 16 în Seria a 4-a a Ligii 3. Însă Balint e convins că Crișul se va motiva altfel la meciul cu UTA, în încercarea de a învinge echipa reprezentativă a județului.

„Va fi un meci de cupă specific, în care, cu siguranță, echipa de eșalon inferior va fi foarte motivată. Crișul este o echipă bună de liga a treia, bine așezată în teren, într-un sistem cu trei fundași centrali, se apără destul de bine și au în componență jucători experimentați. E clar că suntem favoriți în această confruntare, vrem să ne respectăm statutul. Vrem să avem un parcurs cât mai lung în această competiție, chiar dacă, pentru noi, campionatul este mult mai important”, a declarat Laszlo Balint, citat de site-ul clubului UTA, înaintea meciului din Cupa României.

Pentru UTA urmează apoi un meci dificil în campionat, programat duminică, de la ora 11:30, pe teren propriu, cu CS Mioveni, a doua clasată și una dintre cele două formații invincibile din acest debut de sezon.

Foto: UTA Arad

Marius ANGHEL 09 Sep. 2019, 13:27 Cupa
Pe aceeași temă