Suporter declarat al lui Dinamo, șeful Sibiului, ține, mai nou, cu FCSB. „Am devenit unul dintre cei mai înfocați suporteri ai lor, până la meciul cu noi”

Marius ANGHEL 18 Feb. 2018, 11:51 Cupa
Suporter declarat al lui Dinamo, șeful Sibiului, ține, mai nou, cu FCSB.**

Suporter declarat al lui Dinamo, președintele clubului sibian FC Hermannstadt, Teodor Birț, ține, mai nou, cu FCSB. Gruparea din Liga 2 o va întâlni pe vicecampioana României în sferturile de finală ale Cupei României, pe data de 28 februarie, de la ora 18:30, pe stadionul Municipal. Cu prilejul acestui meci de cupă, Sibiul va organiza prima întâlnire din istoria orașului la limina nocturnei.

„Până pe data de 28 februarie am devenit unul dintre cei mai înfocați suporteri ai FCSB-ului. Îmi doresc să câștige toate meciurile, astfel încât Cupa României să fie pe ultimul plan în acest an. Le țin pumnii! Am văzut și meciul cu Lazio. Este primul meci al lor pe care l-am văzut de la început până la sfârșit. Mi-au plăcut cum joacă, dar nu există două meciuri la fel. Au prins o zi foarte bună. Evident, sunt jucători valoroși, o echipă de top, cu multă experiență, dar eu am încredere în băieții mei. Și noi avem șansa noastră, jucăm acasă, cu suporterii lângă noi”, a transmis Birț.

Până la meciul din sferturile Cupei dintre cele două echipe, FCSB mai are de jucat cu Dinamo, Lazio și Sepsi, în timp ce Hermannstadt o va întâlni doar pe Dunărea Călărași.

Vinerea trecută, FC Hermannstadt a anunțat prețul biletelor meciului cu FCSB, locul de comercializare și condițiile de acces pe stadionul Municipal la meciul din Cupa României. Teodor Birț a afirmat că prețurile celor 8.000 de bilete care vor fi comercializate pentru acest joc variază între 30 și 70 de lei. Tichetele vor putea fi achiziționate în perioada 20-23 februarie, de la standul de la intrarea în hipermarketul Carrefour din Sibiu. Persoanele care au abonamente pentru meciurile din campionat trebuie să-și cumpere bilete pentru întâlnirea cu FCSB, însă vor beneficia de mici avantaje.

Marius ANGHEL 18 Feb. 2018, 11:51 Cupa
Pe aceeași temă