„Șepci” virusate

25 Aug. 2009, 20:23 Cupa
„Șepci

Elevii lui Carmelo Palilla se gândeau deja la semifinalele Cupei, după ce Florian Walter a anunțat obiectivul pentru această competiție. „Șepcile roșii” s-au făcut însă de râs și au ieșit din competiție încă din prima rundă.

 

Nașii clujenilor cu vise mărețe au fost „virușii verzi” de la Sănătatea Cluj. Carmelo Palilla a început meciul cu o echipă formată mai mult din rezerve, iar acest lucru s-a văzut, „alb-negrii” evoluând mult sub așteptări.

 

Sănătatea s-a impus cu jucători precum Pâglișan, Șimon, Molnar sau Radu Sabo, trecuți de mult de prima tinerețe, sau cu fotbaliști ca Șoș sau Vădana, dați afară de la echipa a doua a Universității. Singurul gol al meciului a fost marcat de Micula, în minutul 12.

 

“U” Cluj a început cu: Fărcaș – Nițu, Soporan (cpt.), Teușan, Mușat – Cojocnean, Ad. Ionescu (61 Bucșa), Negură (46 Iacob), Țene – Borza – Lemnaru (53 Sântejudean).

 

Pentru Sănătatea au evoluat: Pâglișan (cpt.) – Molnar, Șoș, Șimon, Moga – Loghin (73 Hoca), Cristea (68 Vădana), R. Sabo (85 Ghișa), Micula – Gașpar, Albu.
 

25 Aug. 2009, 20:23 Cupa
Pe aceeași temă