Răuță a izbucnit în lacrimi după eliminarea Mioveniului: „Pentru mine e cea mai dureroasă înfrângere”

Marius ANGHEL 03 Dec. 2014, 15:16 Cupa
Răuță a izbucnit în lacrimi după eliminarea Mioveniului:**

Unul dintre cei mai afectați jucători ai echipei CS Mioveni după înfrângerea dramatică cu CFR Cluj, din sferturile Cupei României, scor 3-4, a fost Alexandru Răuță. Căpitanul formației argeșene a fost cel care a căzut la pământ în urma unui balon primit în față și datorită căruia coechipierii săi au trimis mingea în aut. Cum clujenii nu au înapoiat mingea, ba chiar au marcat golul egalizator în minutul 87 prin Tade, mijlocașul echipei din Liga a 2-a s-a simțit unul dintre jucătorii vinovați pentru insucces.

Imediat după fluierul final, Alexandru Răuță a izbucnit în plâns, camerele de luat vederi rămânând mai mult timp pe direcția căpitanului. La interviurile luate de Sport.ro, jucătorul a explicat faza în care CFR a egalat și i-a acuzat pe aceștia de lipsă de fair-play.

„Pentru mine e cea mai dureroasă înfrângere, nu am mai văzut așa ceva. Niciodată nu am mai pățit asta. Și mai ales cum ne-au bătut. Suntem o echipă prea mică pentru țara asta. M-a lovit pe mine mingea în față, am dat-o afară și am așteptat să ne-o dea afară. Nu ai ce să mai faci. Ne-am tachinat în drumul spre vestiare… După joc nu am fost o echipă mai mică. Dar la primul gol a fost penalty prea ușor și golul 3… faza cu Tade… „, a spus Răuță la Sport.ro.

Marius ANGHEL 03 Dec. 2014, 15:16 Cupa
Pe aceeași temă