Marius Măldărășanu este mulțumit că Metaloglobus a picat cu FCSB în 16-imile Cupei: „Ne dorim să mergem mai departe”. Cea mai mare problemă a antrenorului echipei din Liga 2

Marius ANGHEL 12 Sep. 2019, 13:45 Cupa
Marius Măldărășanu este mulțumit că Metaloglobus a picat cu FCSB în 16-imile Cupei:

Metaloglobus a picat cu FCSB în faza 16-imilor de finală ale Cupei României, ediția 2019/2020. Echipa bucureșteană din Liga 2 are un parcurs bun în campionat, cât și în competiția KO în acest sezon, astfel că speră să o elimine și pe vicecampioană, mai ales că aceasta a arătat în ultimii ani că nu este interesată de Cupă.

Antrenorul Marius Măldărășanu (44 de ani) spune că este mulțumit de tragerea la sorți, deoarece nu își dorea o deplasare foarte lungă pentru echipa sa.

„Ne așteptam să picăm cu orice echipă din Liga 1. Până la urmă, asta ne dorim cu toții, și jucătorii mei la fel. Poate nu ne gândeam chiar la FCSB, dar preferam o echipă din Liga 1 decât o deplasare lungă, mai știu eu pe unde. Preferam o echipă din Liga 1, să jucăm undeva lângă București. Pentru noi este mai greu, suntem între două meciuri foarte grele în campionat și atunci e foarte greu cu refacerea și preferam o deplasare acceptabilă”, a spus Măldărășanu, pentru ProSport.

Până la meciul cu FCSB, Metaloglobus va evolua împotriva celor de la Pandurii Târgu Jiu (acasă), respectiv Daco-Getica București (deplasare), iar imediat după meciul de Cupă, elevii lui Măldărășanu vor primi vizita Rapidului.

FCSB a „scăpat” de ultimul loc din Liga 1 după victoria cu Viitorul, scor 2-1, iar antrenorul lui Metaloglobus este convins că vor veni vremuri din ce în ce mai bune pentru elevii lui Bogdan Argeș Vintilă, antrenor care a promovat-o pe Metaloglobus în Liga 2. „Își vor reveni, au un lot valoric foarte bun, și numeric. Au avut probleme pe început de campionat cu accidentările și astea contează foarte mult. Sigur vor urca, ușor, ușor, în clasament. Depinde de următoarele etape, sunt meciuri foarte grele”, a punctat Măldărășanu.

Acesta își dorește să elimine FCSB-ul și să meargă cât mai departe în Cupa României. „Ce vrea Dumnezeu! Trebuie să participăm, noi am jucat cu o echipă de Liga 3, am folosit jucători care au jucat mai puțin sau deloc. Acum, cu FCSB, suntem între două meciuri importante pentru noi și trebuie să vedem cu gestionăm toți jucătorii, ne dorim să mergem mai departe”, a închis Măldărășanu, pentru ProSport.

Cum Metaloglobus nu deține un stadion cu nocturnă, în cazul în care televiziunile programează seara meciul cu FCSB, atunci echipa prezidată de Marius Burcă va trebui să găsească o altă arenă unde să organizeze partida.

Metaloglobus ocupă locul 6 în Liga 2, cu 10 puncte din 18 posibile, iar Ovidiu Herea este golgheterul campionatului, cu opt reușite.

Jocurile din 16-imi vor avea loc în perioada 24 – 26 septembrie 2019.

Articol scris de Daniel ANGHEL

Marius ANGHEL 12 Sep. 2019, 13:45 Cupa
Pe aceeași temă