FRF a decis unde va avea loc finala Cupei României, în care Liga 2 ar putea avea o reprezentantă. Craiovei i s-a oferit altă finală

Marius ANGHEL 08 May. 2018, 01:23 Cupa
FRF a decis unde va avea loc finala Cupei României, în care Liga 2 ar putea avea o reprezentantă.** Craiovei i s-a oferit altă finală

Finala Cupei României, ediția 2017-2018, a fost stabilită să aibă loc pe Arena Națională, duminică, 27 mai. Decizia a fost aprobată luni, în cadrul Comitetului Executiv al FRF. CS U Craiova e mare favorită să câștige această competiție, după ce în turul semifinalei a trecut cu 5-1 de FC Botoșani, iar în meciul decisiv pentru obținerea trofeului va întâlni un adversar inferior, pe FC Hermannstadt sau Gaz Metan Mediaș, sibienii câștigând cu 1-0 partida tur.

A 80-a ediție a Cupei își va afla joi noapte finalistele. Miercuri, de la ora 17:00, are loc returul dintre FC Botoșani și CS U Craiova (în tur a fost 5-1 pentru Craiova), în timp ce joi, de la ora 20:00, se dispută Gaz Metan Mediaș – FC Hermannstadt (în tur a fost 1-0 pentru echipa din Liga 2).

Totodată, s-a decis ca finala Cupei României Elite 2018, la categoria de vârstă Under 19, să se dispute pe aceeași dată și pe același stadion, în deschiderea finalei de seniori, la o oră ce va fi comunicată ulterior.

Supercupa o organizează Craiova

De asemenea, în cadrul ședinței CEx s-a decis și locația în care se va desfășura Supercupa României. După ce Craiova a pierdut organizarea finalei Cupei, din cauza faptului că va juca finala și ar fi avut un avantaj și mai mare în a câștiga partida, noului „Ion Oblemenco” i s-a oferit Supercupa. Dată când va avea loc meciul va fi anunțată ulterior.

Marius ANGHEL 08 May. 2018, 01:23 Cupa
Pe aceeași temă