Fortuna a învins în duelul rural

25 Aug. 2009, 21:46 Cupa

Întâlnirea de la Becicherecu Mic dintre Mama Mia, echipa locală și Fortuna Covaci, proaspătă divizionară secundă, a fost duelul celor mai mici localități rămase în Cupa României. Satul s-a impus impus în fața comunei și Fortuna visează în continuare să joace cu Steaua sau Dinamo în competiția K.O.
 

Cei 200 de spectatori majoritatea fani locali, au sperat până în ultima clipă că echipa lor va împinge jocul în prelungiri. Fortuna a început meciul cu o echipă mult schimbată față de primele două etape din campionat. Astfel, față de primul 11 din înfrângerea severă de la Vâlcea, doar Gherman a fost pe teren. Scorul a fost deschis oarecum contrar cursului jocului, unul foarte echilibrat. Gabriel Voicu a pătruns pe partea stângă a careului gazdelor și l-a învins cu un șut plasat pe Bănică în minutul 26. „Băieții cu pizza” au replicat rapid, dar Bâldea a ratat singur cu portarul Mitric.
 

Covaciul începe mai bine partea a doua și Mohamed (nr. 11), jucător ce ține post negru de Ramadan, profită de o greșeală a apărării pentru a șuta în voie cu șpițul din interiorul careului. După o oră de joc, „Dacii liberi” se văd câștigători, însă trupa dirijată din teren de „nemuritorul” Titi Varga (nr. 2) replică prin același Bâldea care de această dată îl învinge pe Mitric cu o minge plasată sub transversală. Pe final gazdele au avut șansa să ducă meciul în prelungiri, dar imprecizia lui Nanu a salvat partida pentru roș-galbeni astăzi.
 

„M-a afectat Ramadanul. E foarte greu!”, a spus Mohamed la finalul jocului. Totuși atacantul de culoare nu a ezitat după gol să-și efectueze celebrele tumbe, precum Obafemi Martins.
 

 

Pârvu a semnat cu Fortuna!
 

Portarul sibian Dumitru Pârvu (28 de ani) venit de la Mureșul Deva a semnat cu Fortuna Covaci după numai câteva zile de probe. Acesta are acum toate șansele să apere în campionat, după ce antrenorul Remus Steop s-a declarat nemulțumit de meciul făcut la Râmnicu Vâlcea de Smaranda, care a încasat șase goluri, gafând la primul.
 

 

articol scris de Cornel BIHOLARI

 

25 Aug. 2009, 21:46 Cupa
Pe aceeași temă