Performanța Corvinului, premiată și la Deva! Antrenorul Florin Maxim a fost numit și Cetățean de Onoare al județului Hunedoara! Echipa a fost să se întâlnească și cu fanii din Orăștie

Marius ANGHEL 28 May. 2024, 12:41 Cupa

Performanțele realizate de Corvinul în acest an 2024, prin câștigarea Cupei României din postura de echipă de Liga 2 și calificarea în Europa League, continuă să răsune puternic la Hunedoara. Nu numai în municipiu, ci și în întreg județul.

Luni, 27 mai, o parte din componenţii lotului și membri ai staffului tehnic şi administrativ au participat la o şedinţă festivă organizată de Consiliul Județean Hunedoara, cu prilejul căreia i-a fost conferit Titlul de Cetățean de Onoare al Județului Hunedoara antrenorului principal Florin Maxim.

Gestul instituției conduse de Laurențiu Nistor a venit la trei zile distanță după ce Florin Maxim fusese numit Cetățean de Onoare al municipiului Hunedoara.

Altfel, Corvinul duce în această perioadă o campanie de promovare a clubului în județ, în weekendul trecut având acțiuni la Orăștie și Deva, în care s-a întâlnit cu fanii pentru a le prezenta trofeul Cupei României.

Corvinul, premiată și de Consiliul Județean Hunedoara. Antrenorul Florin Maxim este acum și Cetățean de Onoare al județului!

Primul trofeu câștigat în istoria sa de peste 100 de ani, obținut chiar din postura de divizionară secundă, este apreciat cum se cuvine la Hunedoara. Așa cum, spre exemplu, nu se întâmplă la Slobozia, Ialomița, unde Unirea a reușit și ea în această primăvară să își pună în vitrină un trofeu, al campionatului Liga 2, în care Corvinul a terminat pe locul 2. Echipa antrenată de Adrian Mihalcea a reușit o promovare istorică în prima ligă, însă, spre deosebire de Hunedoara, la Slobozia totul pare să fi fost dat deja uitării, de parcă performanța realizată nu a fost dorită!

La trei zile distanță după ce cei de la Corvinul urcau pe scena Casei de Cultură din Hunedoara pentru a fi premiați în cadrul unei ședințe festive a Consiliului Local, iar Florin Maxim era declarat Cetățean de Onoare al municipiului, reprezentanții clubului au repetat acțiunea și la Deva, unde Consiliul Judetean a fost de această dată gazda.

”O parte din componenţii lotului şi membri ai staff-ului tehnic şi administrativ au fost invitaţi, astăzi, la o şedinţă festivă organizată de Consiliul Judetean Hunedoara, cu prilejul căreia i-a fost conferit Titlul de Cetățean de Onoare al Județului Hunedoara, antrenorului principal Florin Maxim!
În plus, toţi cei care şi-au adus contribuţia la câştigarea Cupei României au fost răsplătiţi cu Diplome de Excelenţă, din partea instituţiei care şi susţine clubul nostru”, a transmis Corvinul.

”Vreau să le mulţumesc tuturor pentru sprijinul pe care ni l-au acordat şi pe care ni-l acordă necontenit şi să îi asigur că astfel de momente nu ne fac decât să ne dorim să mai scriem câteva file frumoase din povestea acestui club. Sunt onorat pentru această distincţie, mulţumesc preşedintelui Consiliului Judeţean, domnul Laurenţiu Nistor, tuturor consilierilor judeţeni pentru că s-au gândit la acest lucru, atât pentru mine, cât şi pentru colegii mei. Toţi am muncit pentru a ne îndeplini acest vis şi mă bucur că am putut răsplăti încrederea pe care a avut-o domnul primar, Dan Bobouţanu, în noi, în acest proiect! Vreau să le mulţumesc şi colegilor, prietenilor, familiei mele, părinţilor şi soţiei, celor două fete, pentru faptul că au fost mereu alături de mine, mai ales când prezenţa mea fizică nu a fost posibilă”, a declarat antrenorul Florin Maxim după ce a primit încă o distincție.

”Am găzduit una dintre cele mai emoționante ședințe ale Consiliului Județean Hunedoara din ultimii ani. Într-o atmosferă de sărbătoare, am răsplătit munca unei echipe care ne-a făcut mândri că suntem locuitori ai județului Hunedoara. Corvinul Hunedoara este o echipă frumoasă, talentată și motivată, care ne-a adus cea mai mare bucurie prin câștigarea Cupei României la fotbal, ediția 2024.
În deschiderea ședinței extraordinare a Consiliului Județean Hunedoara, în cadrul unei festivități care a durat circa o oră, am conferit Titlul de Cetățean de Onoare al Județului Hunedoara, antrenorului principal Florin Maxim, am acordat Diplome de Excelență componenților lotului, staff-ului tehnic și membrilor Consiliului de Administrație al FC Corvinul 1921 Hunedoara pentru contribuția adusă la această performanță deosebită.
Îl felicit pe primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu, pentru că a crezut cu tărie în acest proiect, pe care l-a inițiat în urmă cu câțiva ani, și a redeschis porțile performanței la Hunedoara. Îi felicit pe suporterii echipei Corvinul, pe toți locuitorii Hunedoarei, care au fost alături de echipă. Susținerea lor a contat enorm și rezultatele excelente realizate în teren de Corvinul au făcut să se vorbească de echipa noastră și de județul Hunedoara peste tot în lume.
Le mulțumesc colegilor din echipa de conducere a CJ Hunedoara, consilierilor județeni, care au înțeles importanța proiectului de la Hunedoara și au susținut reconstrucția echipei prin votul pozitiv acordat fiecărui proiect de hotărâre pe care l-am propus pentru sprijinirea Corvinului Hunedoara. Sportul apropie oamenii, iar atunci când apar și rezultatele, comunitatea este din ce în ce mai unită!”, a fost mesajul președintelui CJ, Laurențiu Nistor.

  • Consiliul Județean Hunedoara este sponsor al CS Corvinul, iar odată cu trecerea pe noua asociație sportivă, pentru a avea drept de promovare în prima ligă, instituția condusă de Laurențiu Nistor devine unul dintre membri asociați, alături de Primăria Hunedoara și de societatea privată Ecoserv SRL Hunedoara, care este subordonată tot primăriei.

Corvinul, întâlnire cu fanii săi la Orăștie și Deva

Altfel, după ce s-a plimbat prin Hunedoara cu un autocar descoperit pentru a prezenta trofeul și a dus Cupa la Castelul Corvinului, Corvinul s-a întâlnit în weekendul trecut și cu fanii săi din Orăștie și apoi cei din Deva.

”Echipa noastră s-a întâlnit cu fanii din Orăștie, cărora le-am prezentat Cupa României! Jucătorii și staff-ul tehnic au împărțit autografe și s-au fotografiat cu toți suporterii care au dorit acest lucru. Ne bucurăm să fim aproape de toți cei care ne-au susținut și ne susțin în povestea noastră”, a transmis Corvinul după vizita de la Orăștie.

”Drumurile noastre au dus și la Deva, unde ne-am întâlnit cu suporterii care ne așteptau în curtea Consiliului Județean. A urmat o sesiune de autografe și fotografii care s-au întins pe mai bine de 90 de minute. Mulțumim pentru suținere! Hai, Corvinu’!”, a anunțat clubul hunedorean după acțiunea avută la Deva.

Corvinul demonstrează că știe să se promoveze, să ceeze un eveniment din performanța realizată. Inclusiv mai bine decât campioana țării, FCSB, care după ce s-a plimbat prin București cu un autocar descoperit, în noapte primirii trofeului, apoi a băgat trofeul în vitrină și lasă praful să se aștearnă peste el!

Foto: Consiliul Județean Hunedoara și Călin Corpaciu

Marius ANGHEL 28 May. 2024, 12:41 Cupa
Pe aceeași temă