Cosmin Bodea: „Nu cred că se punea problema învingătoarei, dar e puțin cam mare diferența de scor”

27 Oct. 2011, 13:46 Cupa
Cosmin Bodea:**

Antrenorul echipei Gaz Metan Severin, Cosmin Bodea, a declarat, după înfrângerea în fața formației Dinamo București, scor 0-5, în optimile Cupei României, că nu se punea problema învingătoarei în partida de miercuri, dar că diferența de scor este prea mare.

„A fost o victorie clară a echipei Dinamo. Noi ne-am atins obiectul, am jucat cu două echipe divizionare A și pe una chiar am eliminat-o. Am făcut față până când am primit primul gol, atunci când s-a rupt echilibrul în teren. Cred că am avut și un gol valabil în prima repriză și, probabil, că s-ar fi schimbat soarta dacă ar fi fost validat. Dinamo a dat și două goluri norocoase, din devieri, însă nu cred că se punea problema învingătoarei azi. Pe noi ne-a interesat ce se întâmplă în campionat. Dinamo e liderul campionatului, , nu cred că jucătorii vor fi demoralizați. Din acest jocuri, au doar de câștigat pentru că până la urmă ne-a bătut Dinamo, nu orice echipă”, a spus Bodea.

Echipa Dinamo București s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale Cupei României – Timișoreana, după ce a învins, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (2-0), formația Gaz Metan Severin (Liga a II-a), în optimile competiției. Golurile au fost marcate de Ganea ’37, ’60, Luchin ’42, Țucudean ’74 și Păun ’84.

Sursa: Mediafax

27 Oct. 2011, 13:46 Cupa
Pe aceeași temă