„Bătrâna Doamnă”, afumată încă o dată în Ilfov. UTA părăsește rușinos Cupa României. „Înfrângerea a venit într-un moment în care dădeam semne că ne revenim”

Marius ANGHEL 25 Oct. 2017, 19:04 Cupa

UTA părăsește într-o manieră rușinoasă Cupa României, din 16-imi. „Bătrâna Doamnă” a suferit o nouă înfrângere la Afumați, într-o deplasare teoretic abordabilă. Arădenii au jucat vreo 15 minute pe finalul primei reprize, când au și preluat conducerea după „dubla” lui Albert Stahl (39, 42), după care a urmat „potopul”. În startul jocului, Mugurel Dedu (16) a deschis scorul dintr-un penalty obținut de Buduroi în fața lui Barna, portar care avea apoi să iasă accidentat de pe teren în minutul 21 și înlocuit cu debutantul Denis Mureșan.

În partea secundă a jocului, utiștii au încasat nu mai puțin de patru goluri, dintre care trei din faze fixe, astfel că CS Afumați s-a impus cu 5-2, după ce în campionat, nu cu mult timp în urmă, câștigaseră „doar” cu 2-0 cu UTA, pe același teren.

„Din păcate am avut o cădere inexplicabilă în repriza a doua. Am luat prea ușor goluri din faze fixe, iar echipa din Afumați a reușit să se califice mai departe. Noi am pregătit marcajele, fiecare jucător știa pe cine trebuie să țină, dar i-am scăpat și așa au venit și cele două goluri din cornere. Am mai primit un gol și din penalty, dar așa cum le-a dat lor, putea să ne dea și nouă la o fază la Strătilă. Dar, nu pot să comentez mai multe”, a spus, după meci, pentru Sport Arad, antrenorul Cristian Todea.

Robert Buduroi (49), Mugurel Dedu (64) și Vasile Olariu (73, 88) au mai înscris în poarta tânărul portar utist. Din minutul 72, arădenii au jucat în inferioritate odată cu eliminarea lui Cristian Scutaru, însă în minutul 87 și ilfovenii au rămas fără Ștefan Vasile, tot după un cumul de cartonașe galbene.

În urma acestui eșec, utiștii pierd prima maximă de 2500 de lei de jucător, dar mai rămân să lupte pentru cea de 1500 în caz de victorie la Suceava, în campionat, sâmbătă, de la ora 11:00, cu Foresta. „Îmi pare rău pentru această înfrângere, a venit într-un moment în care noi dădeam semne că ne revenim, dar nu a fost așa. Avem deplasare la Suceava, încercăm să scoatem maxim”, a mai declarat Todea.

Marius ANGHEL 25 Oct. 2017, 19:04 Cupa
Pe aceeași temă