Băluță: „Vom face un meci mare cu Rapidul”

Marius ANGHEL 10 Jul. 2014, 17:52 Cupa
Băluță:**

Mijlocașul formației CS Universitatea Craiova, Alexandru Băluță, a declarat, joi, la Aeroportul Henri Coandă, că noua sa echipă va face un meci mare cu Rapid pe Stadionul Giulești-Valentin Stănescu în turul preliminar al Cupei Ligii.

„Va fi un meci dificil cu Rapid, însă am mare încredere în echipă și sunt sigur că vom face un meci mare. Sigur stadionul va fi plin, va fi o atmosferă frumoasă, dar nu vom avea emoții și sper să reușim o victorie”, a spus Alexandru Băluță la întoarcerea din turneul de pregătire din Slovenia.

Jucătorul care a evoluat sezonul trecut la FC Viitorul speră să joace fiecare meci de pe Stadionul Ion Oblemenco cu tribunele pline. „Am ales Craiova pentru că aici m-am format și am crescut ca fotbalist, iubesc aceste culori. Eu zic că stadionul va fi mereu plin și lumea va fi lângă noi. Dar asta depinde bineînțeles și de rezultatele noastre”, a explicat Băluță.

CS Universitatea Craiova întâlnește, miercuri, 16 iulie, de la ora 18.00, pe Stadionul Giulești-Valentin Stănescu, formația Rapid, într-o partidă contând pentru turul preliminar al Cupei Ligii-Adeplast.

Articol scris de Marius ȚONE (Mediafax)

Marius ANGHEL 10 Jul. 2014, 17:52 Cupa
Pe aceeași temă