Cum au reacționat fotbaliștii Rapidului după ce au aflat decizia TAS!

Marius ANGHEL 02 Aug. 2013, 19:06 Liga 2
Cum au reacționat fotbaliștii Rapidului** după ce au aflat decizia TAS!

Vestea că Rapid a fost retrogradată în urma deciziei TAS, iar Chiajna le va lua locul giuleștenilor în Liga I, a picat ca un trăznet pentru fotbaliștii „vișinii”. Aceștia se aflau în cantonamentul de la ProRapid, unde se pregăteau pentru meciul cu Steaua, de sâmbătă seară. În momentul când au aflat că echipa nu mai face parte din elita fotbalului românesc, jucătorii au părăsit antrenamentul și au plecat la casele lor.

Giuleștenii aveau programat pentru această seară și un antrenament deschis publicului, la finalul căruia urma să aibă loc un moment mobilizator alături de fani pentru meciul cu Steaua, dar planul a fost dat peste cap. Chiar și așa, o parte dintre fotbaliști, alături de patronul Nicolae Cristescu, se vor întâlni și în aceste condiții cu suporterii pentru a stabili ce se va întâmpla în continuare. De asemenea, șeful din Giulești va organiza și o conferință de presă, la ora 18:00.

Chiajna era aproape sigură că va câștiga la TAS

Concordia Chiajna va reveni în Liga I în urma deciziei TAS și va prelua locul Rapidului în primul eșalon. Ilfovenii nu sunt însă atât de surprinși de verdictul favorabil primit de la Lausanne. Surse din interiorul clubului au mărturisit pentru ProSport că Ionuț Chirilă le-a programat toată săptămâna elevilor lui antrenamente tari, de parcă s-ar fi așteptat la un meci cu Steaua. Mai mult, chiar antrenorul Chiajnei a recunoscut că este gata să înfrunte campioana: „O să jucăm cu Steaua, dacă așa se va decide, dar am prefera să se amâne”.

Articol scris de Victor STOICESCU

Marius ANGHEL 02 Aug. 2013, 19:06 Liga 2
Pe aceeași temă