Cu moralul ridicat după calificarea în cupă, Poli Timișoara vrea victoria și acasă la Viitorul Pandurii. Dorin Toma: ”Sperăm să trecem peste momentele grele, mai ales peste minutele 89 și 90”

Anda DELIU 24 Sep. 2021, 19:13 Liga 2
Cu moralul ridicat după calificarea în cupă, Poli Timișoara vrea victoria și acasă la Viitorul Pandurii. Dorin Toma: ”Sperăm să trecem peste momentele grele, mai ales peste minutele 89 și 90”

Poli Timișoara a rămas singură echipă din vest în Cupa României. După o perioadă proastă, a venit succesul cu Unirea Slobozia din 16-imi (scor 1-0), iar Dorin Toma speră ca acest moment să fie un restart pentru echipa sa. Antrenorul trupei bănățene se așteaptă la o victorie duminică, la Târgu Jiu, cu Viitorul Pandurii, o umbră a formației din sezonul trecut, care tocmai și-a schimbat antrenorul principal.

Dorin Toma speră să spargă ghinionul în campionat

Poli a suferit înfrângeri pe final de joc în ultimele meciuri din campionat, iar Dorin Toma speră ca acest lucru să se fi terminat.

”Venim după o victorie de moral. Ultimele rezultate nu ne-au avantajat, dar jocul este în creștere. Sperăm să trecem peste momentele grele, mai ales minutele 89 și 90, pentru că există această frustrare. În viața unei echipe tinere se întâmplă și astfel de lucruri. Noi suntem o echipă formare. Încercăm în acest moment să aducem rezultate. Va fi un joc greu, venim după jocul cupă, o deplasare lungă. Am jucat mult în deplasare, dar sperăm ca în aceste două zile, oboseala să treacă. Vor fi schimbări, vor fi jucători care nu au mai jucat deloc”, a spus Dorin Toma.

Cinci absențe, o șansă pentru cei mai tineri

Pe lângă accidentările lui Sebastian Serediuc sau Denis Radu, au apărut noi probleme la Poli Timișoara. Claudiu Pamfile a făcut o entorsă, iar Mera a resimțit probleme la adductori la meciul de la Slobozia, unde amândoi au fost schimbați la pauză. De asemenea, Roberto Hațegan va fi suspendat.

Jucătorii valizi spun că moralul echipei e mai ridicat acum. ”Următorul meci va fi un meci greu. Plecăm deja de mâine. Victoria de la Slobozia ne-a prins bine, stăm mai bine la moral. Sperăm să venim acasă cu cele 3 puncte și să câștigăm și următorul meci de acasă”, a spus tânărul Tudor Moțiu, născut în 2006.

Cu 7 puncte, Poli Timișoara ocupă locul 14 după șapte etape. Viitorul Panduri e pe 16, cu 3 puncte. Meciul de la Târgu Jiu se joacă duminică, de la ora 11:00.

Echipa gorjeană are de astăzi un nou antrenor principal, Eugen Trică în locul lui Cristian Lupuț.

Foto: Politehnica Timișoara

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristian-luput-despartire-viitorul-pandurii-eugen-trica-antrenor-19202609

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/poli-timisoara-spala-rusinea-din-campionat-cu-un-succes-in-cupa-romaniei-dorin-toma-mandru-de-elevii-sai-toti-baietii-au-facut-un-joc-foarte-bun-19202207

Anda DELIU 24 Sep. 2021, 19:13 Liga 2
Pe aceeași temă