CSMS mai are de recuperat un punct până la Liga I! Prunea cere sprijinul fanilor

17 Apr. 2012, 11:51 Liga 2
CSMS mai are de recuperat un punct până la Liga I!** Prunea cere sprijinul fanilor

Seria fantastica de victorii ale fotbalistilor ieseni (4 succese la rand din tot atatea meciuri disputate) a facut ca formatia CSMS sa revina puternic in cursa pentru promovarea in Liga I. Dupa rezultatele inregistrate in etapa 21, cand baietii lui Popa au invins cu 3-0 pe CF Braila (dupa golurile lui Gado, Milea si Herghelegiu), distanta dintre CSMS si ultimul loc promovabil s-a redus la un singur punct.

Delta Tulcea ocupa locul secund cu 37 de puncte, in timp ce Iasul are 36 de puncte si este pe locul 4 (la egalitate cu Sageata Navodari, formatia clasata pe locul 3). Dupa primele 6 runde din retur, lucrurile se clarifica in Seria I. Callatis Mangalia si CF Braila au pierdut clar tempo-ul si au ratat sansa de se implica in cursa pentru promovare, in care s-a inscris acum FC Botosani. Formatia lui Costel Orac este la 3 puncte in spatele iesenilor, dar are un program mai greu decat CSMS in finalul sezonului. Nici Sageata Navodari nu se simte mai bine, iar plecarea antrenorului Constantin Gache la Delta Tulcea pare sa fi aruncat in haos formatia dobrogeana, care a scos doar o remiza alba, acasa cu Dunarea Galati.

Foarte importanta va fi etapa viitoare, cand trupa lui Popa joaca din nou acasa, cu FCM Bacau (o formatie care nu ar trebui sa le puna probleme iesenilor), iar Delta Tulcea si FC Botosani se infrunta intr-un meci direct pe terenul dobrogenilor.

Fotbalistii ieseni au avut liber sambata si duminica, iar de ieri dupa-amiaza au revenit la antrenamente. Astazi este asteptat in Iasi si antrenorul Ionut Popa, care a petrecut sarbatorile pascale la Arad, cu familia. Imediat dupa meciul cu Braila, presedintele executiv Florin Prunea a facut un apel la ieseni sa umple stadionul la meciul de sambata, cu FCM Bacau, „cel mai important din acest retur”. „Începând de astazi suntem la mâna noastra. De acum încolo trebuie sa ne vedem de drumul nostru, pentru ca depindem doar de noi. Rog publicul sa umple stadionul la meciul cu Bacaul, pentru ca va fi cel mai greu meci al nostru”, a spus Florin Prunea.

Sursa: Bună Ziua Iași

Foto: Eduard BLAGA

17 Apr. 2012, 11:51 Liga 2
Pe aceeași temă