CSMS Iași își creionează programul de pregătire

11 Jun. 2012, 12:31 Liga 2
CSMS Iași** își creionează programul de pregătire

Cu gândurile la viitoarea ediție încă de la începutul anului, odată cu instalarea ca președinte executiv al clubului a fostului internațional Florin Prunea, responsabilii CSMS fac eforturi în aceste zile să contureze strategia de menținere acolo a echipei. Cert este până acum că formația ieșeană va demara antrenamentele pe 18 iunie, iar imediat după săptămâna dedicată efectuării vizitei medicale și reacomodării organismului cu efortul se va pleca într-un stagiu de pregătire montan în țară. Se va reveni pentru încă o săptămână de antrenamente în Complexul „Emil Alexandrescu”, după care șefii grupării își doresc prezența la un turneu de jocuri peste hotare.

„Ideal ar fi să ieșim și afară pentru o săptămână, dar nu ținem în mod deosebit la asta dacă vom constata că nu vom găsi adversari acolo. Și în primul stagiu, și în al doilea, dar și în perioada pe care o vom petrece acasă trebuie să susținem meciuri de verificare, asta interesându-ne în mod special”, ne-a spus președintele executiv al CSMS, Florin Prunea, care se gândește la un total de opt partide amicale.

Deși încă nu este bătută în cuie banca tehnică cu care se va porni la drum, Prunea nu a ascuns că își dorește continuarea colaborării cu Ionuț Popa, cel care a readus echipa Iașului pe prima scenă. „Personal, am fost extrem de mulțumit de modul în care am conlucrat cu antrenorul principal, despre care cred că trebuie să-și continue activitatea în Copou. Însă vom vedea ce va fi, deoarece contractul său expiră pe 1 iulie, timp în care vom purta o negociere pe această temă”, a completat fostul internațional.

Dincolo de o menținere lejeră a CSMS în Liga I, conducătorii din Copou se gândesc pentru viitorul sezon la promovarea a cât mai mulți tineri la echipele reprezentative, motiv pentru care se va acorda o atenție sporită Centrului de copii și juniori, susținut în ultimii ani aproape numai din banii alocați de părinții jucătorilor. La seniori se va continua politica de achiziționare a jucătorilor care să pună serios sufletul la atingerea obiectivului și care să vină pentru salarii decente. „Vom merge mai departe cu strategia de a plăti doar performanța, nu numele fotbalistului sau al formației pe la care a trecut. Cine ne poate ajuta – bine, cine nu – nu! Adică, va fi exact la fel ca în primăvară”, a conchis Prunea.

CSMS va efectua două stagii de pregătire – unul la munte și un altul dorit peste hotare, dar prioritară este găsirea de adversari pentru susținerea a opt meciuri amicale.

„Am fost extrem de mulțumit de modul în care am colaborat cu Ionuț Popa, despre care cred că trebuie să-și continue activitatea în Copou. Dar, va urma, totuși, o negociere cu el, contractul urmând să-i expire pe 1 iulie”
Florin Prunea, președinte CSMS Iași

Sursa: Evenimentul

11 Jun. 2012, 12:31 Liga 2
Pe aceeași temă