CSM Slatina, victorie scurtă cu ultima clasată din Liga 2. Daniel Oprescu, reacție după succesul cu Metaloglobus: ”Victorie italienească, am marcat şi am încercat să conservăm rezultatul”

Răzvan STÎNGĂ 17 Sep. 2022, 18:30 Liga 2

CSM Slatina a urcat momentan, după victoria din etapa a 7-a a Ligii 2, pe locul 9 în clasament, cu 11 puncte, dar în funcție de rezultatele care vor avea loc duminică, ar putea să coboare în ierarhie. Sâmbătă, oltenii au mai bifat un succes, al doilea la rând în campionat, 1-0 cu Metaloglobus.

CSM Slatina, victorie la limită cu Metaloglobus

CSM Slatina i-a mai administrat o înfrângere formației Metaloglobus, care va termina și actuala rundă pe ultimul loc în clasament, 20. Deși CSM Slatina a avut și momente de joc mai puțin bune, lucru remarcat și de antrenorul Daniel Oprescu, a reușit să învingă până la urmă, cu o reușită care a venit în partea a doua.

Cristinel Dinu a marcat când mai era mai puțin de un sfert de oră din meci, în minutul 77, iar apoi CSM Slatina s-a mulțumit să țină de rezultat, să se apere împotriva atacurile inițiate ulterior de Metaloglobus. Oprescu a fost nemulțumit de modul în care au intrat jucătorii introduși de el pe parcursul partidei.

CSM Slatina și-a atins scopul cu Metaloglobus. Daniel Oprescu: ”O victorie italienească”

Se aștepta ca echipa să mențină un ritm cel puțin la fel ca înaintea înlocuirilor, dar în primă fază nu acesta a fost efectul.

Un meci pe care, în mare parte din timp, l-am controlat. Am avut o cădere după efectuarea schimbărilor, dar ne-am revenit, iar pe fondul oboselii lor am reuşit să marcăm. O victorie italienească, în care am marcat un gol şi am încercat să conservăm rezultatul”, a declarat antrenorul formației din Slatina, Daniel Oprescu, citat de News Flux.

  • CSM Slatina, cu Metaloglobus: I. Pop – Mitran, Rob. Gherghe, M. Manea, Pisăru – D. Toma, Trașcu (Necșulescu 82′) – Dav. Oprescu (C-tin. Radu 55′), Doman (cpt.) (Alexandre Oliveira 79′), Leață (Cr. Dinu 55′) – L. Nițu (Al. Popovici 55′)
    Rezerve neutilizate: Preduț – Al. Dinu, M. Șerban, Trancă

CSM Slatina, 11 puncte după șapte meciuri în Liga 2

CSM Slatina a ajuns la 11 puncte după victoria cu Metaloglobus și se află, în acest moment, pe locul 9, având un golaveraj de plus cinci. Etapa următoare va evolua tot pe teren advers CSM Slatina, cu FC Brașov.

Metaloglobus va avea parte de o partidă complicată etapa care vine, cu FK Miercurea Ciuc, în deplasare.

Foto: George Filip / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-7-dej-chiajna-targu-jiu-baia-mare-si-bucuresti-gazdele-meciurilor-care-incep-de-la-ora-1100-jocul-stelei-nu-se-mai-disputa-astazi-19245744

https://liga2.prosport.ro/seria-1/romania-u19-si-romania-u20-mizeaza-pe-fotbalisti-din-ligile-inferioare-alexandru-pelici-a-trimis-convocari-pentru-12-jucatori-in-timp-ce-daniel-pancu-a-chemat-sapte-19245826

https://liga2.prosport.ro/seria-1/a-plouat-cu-goluri-in-dealul-florilor-cosmin-stan-din-nou-asumat-si-fair-play-dupa-ce-dumbravita-a-castigat-cu-4-3-cu-minaur-sper-final-am-tras-de-timp-un-pic-exagerat-19245820

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fortareata-de-la-galati-cristi-munteanu-convins-ca-sc-otelul-va-pierde-foarte-greu-pe-teren-propriu-in-acest-sezon-e-greu-sa-fim-doborati-acasa-argumentul-principal-19245821

https://liga2.prosport.ro/seria-1/primele-doua-clasate-din-liga-2-inaintea-debutului-etapei-a-7-a-duel-la-slobozia-poli-iasi-infrunta-liderul-dar-si-pe-fostul-antrenor-costel-enache-claudiu-niculescu-mergem-sa-castigam-19245813

Răzvan STÎNGĂ 17 Sep. 2022, 18:30 Liga 2
Pe aceeași temă