CSM Slatina i-a aplicat o corecție în toată regula nou-promovatei AFC Câmpulung. Daniel Oprescu, gata de meciurile cu echipele care tind la play-off: ”Să vedem care ne e cu adevărat potenţialul”

Andrei PASCU 24 Aug. 2024, 15:24 Liga 2
CSM Slatina i-a aplicat o corecție în toată regula nou-promovatei AFC Câmpulung. Daniel Oprescu, gata de meciurile cu echipele care tind la play-off: ”Să vedem care ne e cu adevărat potenţialul”

CSM Slatina este printre cele mai în formă echipe din Liga 2! Continuă seria pozitivă pentru formația olteană, care a ajuns la patru victorii și o remiză în acest sezon, în campionat și în Cupa României. În etapa a 4-a din Liga 2, oltenii au trecut de nou-promovata AFC Câmpulung Muscel, pe teren advers, la Buftea, cu scorul de 5-0.

Echipa din Slatina a avut 3-0 la pauză, iar AFC Câmpulung Muscel nu a dat impresia că poate emite mari pretenții, pentru că nu a reușit să marcheze nici măcar golul de onoare.

CSM Slatina, parcurs excelent în Liga 2: 5-0 cu AFC Câmpulung Muscel

Încă din primul sfert de oră a dat impresia CSM Slatina că poate câștiga partida de la Buftea, întâlnirea începând cu 21 de minute mai târziu pentru că al doilea medic a întâriziat. A punctat Cătălin Doman de două ori, în minutele 7 și 13, iar situația a devenit clară în minutul 41, când Andrei Trașcu a dus scorul de pe tabelă la 3-0!

În partea secundă a marcat primul același Trașcu, în minutul 59, iar Ionuț Mitran a stabilit scorul final, 5-0, în minutul 74.

  • Primul 11 al CSM Slatina, contra AFC Câmpulung Muscel: P. Toroc – I. Mitran, Bărăitaru, Gheorghe, C. Toma – Sil. Matei, Trașcu – C-tin. Radu, Doman (cpt.), Golofca – Kayondo
    Rezerve: Micu – D. Dragu, Burnea, Riza, D. Toma, Năstăsie, M. Cristea, Țîră, Trică

Daniel Oprescu, impresii după ce Slatina a umilit AFC Câmpulung Muscel

Daniel Oprescu a concluzionat că echipa sa arată bine, dar că acest rezultat poate fi unul mincinos. El așteaptă și partidele cu echipele mai puternice, care emit pretenții la play-off-ul Ligii 2, până acum oltenii întâlnind doar FC Voluntari din rândul favoritelor la accederea în grupa pentru promovare, cu care au remizat, 1-1.

A fost, de altfel, singura remiză pentru CSM Slatina în acest campionat, pentru că în rest a mai bifat, pe lângă succesul cu AFC Câmpulung Muscel, victorii și cu ACSM Ceahlăul, scor 3-0, și Viitorul Pandurii, scor 3-1.

Oprescu vrea constanță din partea echipei sale, în speranța că poate fi una din surprizele acestei ediții de Liga 2, poate chiar să pătrundă în play-off.

Nu trebuie să tragem concluzii pripite. După un astfel de meci riscăm să credem că suntem de neînvins. Aşteptăm să vină meciurile cu echipe puternice, pentru a vedea cu adevărat potenţialul pe care-l avem. Însă, până acum arătăm destul de bine.

Trebuie să arătăm constanţă, pentru că au mai fost surprize în campionatul trecut, echipe care au început foarte bine, dar care nu au prins play-off-ul”, a precizat antrenorul echipei CSM Slatina, Daniel Oprescu, după victoria cu AFC Câmpulung Muscel, conform News Flux.

CSM Slatina, gata de calificarea în grupele Cupei României

După cum aminteam, CSM Slatina are trei victorii și o remiză în Liga 2, pe lângă succesul cu AFC Câmpulung  Muscel mai având și victoriile cu ACSM Ceahlăul (scor 3-0) și Viitorul Pandurii (scor 3-1), dar și remiza cu FC Voluntari din prima rundă (scor 1-1).

A jucat și în Cupa României formația din județul Olt, cu Lupii Profa, în turul 3, de care a trecut cu 6-1 și s-a calificat în play-off-ul întrecerii. Acolo, în urma turului în care poate merge în grupele întrecerii, CSM Slatina va întâlni Agricola Borcea, pe teren advers.

Foto: CSM Slatina

Andrei PASCU 24 Aug. 2024, 15:24 Liga 2
Pe aceeași temă