”Să se gândească de două ori când intră pe teren.” Daniel Oprescu, mesaj pentru jucători după ce Slatina a pierdut contra Stelei

Andrei PASCU 28 Apr. 2024, 10:36 Liga 2

CSM Slatina s-a întors fără punct din Ghencea, acolo unde a întâlnit Steaua în etapa a 5-a a Grupei B a play-out-ului Ligii 2. Oltenii au cedat cu 0-2, dar pun preț, știind că sunt salvați de la retrogradare, pe analiza jucătorilor.

Daniel Oprescu face lista cu numele care vor rămâne la formația olteană și din vară, pentru stagiunea 2024/2025 de Liga 2.

CSM Slatina, ”la ora” analizelor. Daniel Oprescu, reacție după eșecul cu Steaua

Steaua a învins cu 2-0 în partida de pe terenul propriu, iar avantajul era consemnat pe tabelă încă din prima repriză, în urma reușitelor lui Daniel Vîrtej și Nacho Heras, care au punctat la șase minute de la fluierul de start, respectiv cu cinci minute înainte de finalul timpului regulamentar al primei părți.

  • CSM Slatina, cu Steaua: Micu – Gherghe (cpt.), A. Stan, C. Toma, Sil. Matei, I. Năstăsie, R. Popa, Donca, Dav. Oprescu, Kayondo, I. Mitran
    Rezerve: Velcu – Riza, Mondragon, Ciobănică, Doman, D. Dragu, D. Marin, Val. Alexandru, Leață

CSM Slatina poate termina chiar pe primul loc deasupra liniei roșii, dar Daniel Oprescu se concentrează în acest final de campionat pe analiza jucătorilor, să vadă pe cine va mai miza în continuare și pe cine nu.

Am spus-o, este un moment bun de evaluare. În aceste partide încercăm să-i mai vedem pe toţi, să ştim ce facem de la vară. Este normal.

Chiar şi cei care credeau că au locul asigurat, să se gândească de două ori când intră pe teren, pentru că dacă o vor face ca astăzi…”, a precizat, după joc, antrenorul echipei CSM Slatina, Daniel Oprescu, conform News Flux.

CSM Slatina, duel cu Progresul Spartac

CSM Slatina are 29 de puncte și se află pe locul 4 din șapte echipe în Grupa B a play-out-ului Ligii 2. Este la egalitate cu Viitorul Pandurii, pe care o devansează la golaveraj, dar gorjenii au și un meci în plus. Formația din județul Olt mai are trei jocuri în acest sezon, cu Progresul Spartac (acasă) și Chindia Târgoviște (deplasare).

În play-out, CSM Slatina, înaintea partidei cu Steaua, a mai înregistrat următoarele rezultate: 1-1 cu CS Tunari, 2-3 cu Concordia Chiajna și 2-0 cu Viitorul Pandurii.

Foto: Sport Pictures

Andrei PASCU 28 Apr. 2024, 10:36 Liga 2
Pe aceeași temă