Daniel Oprescu a reacționat după ce Slatina a pierdut cu Metalul Buzău. Oltenii, trei meciuri la rând fără victorie, dar au mai făcut o achiziție

Andrei PASCU 16 Sep. 2024, 13:43 Liga 2
Daniel Oprescu a reacționat după ce Slatina a pierdut cu Metalul Buzău. Oltenii, trei meciuri la rând fără victorie, dar au mai făcut o achiziție

CSM Slatina a ajuns la trei meciuri la rând fără victorie, două în Liga 2 și unul în Cupa României. După ce a avut un parcurs cu patru victorii la rând, trupa lui Daniel Oprescu a ajuns la trei dueluri în care nu a reușit să iasă învingătoare de pe teren.

Sâmbătă, în partida din etapa a 6-a din Liga 2, CSM Slatina a cedat în deplasare, contra nou-promovatei Metalul Buzău, la limită, scor 0-1.

CSM Slatina a pierdut în deplasarea cu Metalul Buzău, scor 0-1

Partida din Buzău a fost tranșată în urma unui gol marcat în repriza a doua, după ce la pauză scorul a fost egal. Adrian Moldovan a fost omul partidei, el marcând în minutul 76, în urma unei lovituri de colț.

  • Primul 11 al CSM Slatina, în partida cu Metalul Buzău : P. Toroc – I. Mitran, Bărăitaru, Gherghe, C. Toma – Trașcu, Sil. Matei – Golofca, Doman (cpt.), C-tin. Radu – Kayondo
    Rezerve: Sim. Velcu – Burnea, Năstăsie, D. Dragu, D. Toma, M. Cristea, Trică, Riza, Mihaiu

Anterior întâlnirii cu Metalul Buzău, CSM Slatina a fost eliminată din Cupa României, în faza play-off-ului, de Agricola Borcea, la loviturile de departajare, după 1-1 la finalul celor 90 de minute și 2-2 la finalul celor două reprize adiționale, și a făcut o remiză, 1-1 cu Campionii FC Argeș, în runda trecută de Liga 2.

Daniel Oprescu, de părere că eșecul a fost nemeritat

Daniel Oprescu a declarat că echipa sa merita cel puțin o remiză, dar se pare că Slatina este în scădere după ce, înaintea acestor trei meciuri fără victorie, avea patru succese la rând, trei în Liga 2 și unul în Cupa României.

Din punctul de vedere al lui Daniel Oprescu, CSM Slatina a fost echipa mai bună și putea marca în mai multe rânduri contra Buzăului, pentru cel puțin un rezultat de egalitate.

Nu a fost o partidă tocmai reuşită, dar cred că un rezultat de egalitate era mai echitabil. Am avut ocaziile mai clare, însă un moment de neatenţie ne-a costat. Nu ne-am adaptat nici la condiţiile de teren, jucătorii cu experienţă, pe Doman l-am pierdut destul de repede, iar ceilalţi nu au avut evoluţii aşteptate.

În concluzie, o partidă nereuşită. Nu aveam voie să pierdem acest joc, însă nici noi n-am avut o evoluţie bună”, a declarat antrenorul echipei CSM Slatina, Daniel Oprescu, conform News Flux.

CSM Slatina l-a prezentat pe Andreas Mihaiu după meci

La două zile după partida cu Metalul Buzău, CSM Slatina a anunțat aducerea lui Andreas Mihaiu, care ultima dată a evoluat în SuperLiga României, la Gloria Buzău. Chiar dacă el a fost parte din lotul deplasat pentru duelul cu Metalul Buzău, a fost prezentat de clubul oltean abia luni, 16 septembrie.

CSM Slatina nu se află pentru prima dată într-o astfel de situație, fiind adepta ”surprizelor” și ”secretelor” față de adversari, dar care se poate spune că aduce o notă de lipsă de respect la adresa suporterilor olteni. Altfel, să nu uităm că nu de puține ori nu a dorit CSM Slatina să transmită anumite meciuri amicale din perioadele de pregătire, pentru ca Daniel Oprescu să mai ”ascundă” cine știe ce.

Echipa noastră a ajuns la un acord cu Andreas Mihaiu (26 ani), după despărţirea acestuia de Gloria Buzău, alături de care a bifat promovarea în Superligă.

Originar din Slatina, Andreas Mihaiu a fost legitimat din 2015 până în 2022, la Dinamo Bucureşti, pentru echipa de seniori având în total 50 de meciuri oficiale şi două goluri marcate.

Mijlocaşul a mai evoluat, în decursul carierei, pentru Turris Turnu Măgurele şi Chindia Târgovişte.

Bun venit şi cât mai multe realizări în echipa oraşului natal!”, a transmis CSM Slatina luni, 16 septembrie.

CSM Slatina a coborât în Liga 2

În acest moment, CSM Slatina se află pe locul 5 în Liga 2, cu 11 puncte, la patru puncte de liderul FK Miercurea Ciuc, care încă nu a evoluat în runda a 6-a. Pe locul 2 se află CS Afumați, cu 12 puncte, cu cinci meciuri în șase etape disputate, iar pe 3 se clasează Metaloglobus, cu 12 puncte. Peste Slatina este și Steaua, tot cu 12 puncte.

Oltenii pot termina runda pe locul 6, dacă ACSM Reșița va scoate cel puțin un punct în duelul cu FK Miercurea Ciuc, din această rundă, de marți.

Foto: News Flux și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

Andrei PASCU 16 Sep. 2024, 13:43 Liga 2
Pe aceeași temă