CSM Reșița se gândește doar la victorie contra ultimei clasate din Liga 2. Flavius Stoican, reacție elocventă înaintea disputei cu Progresul Spartac

Andrei PASCU 01 Sep. 2023, 15:27 Liga 2
CSM Reșița se gândește doar la victorie contra ultimei clasate din Liga 2. Flavius Stoican, reacție elocventă înaintea disputei cu Progresul Spartac

CSM Reșița caută a doua victorie în Liga 2, în etapa a 5-a, cu Progresul Spartac pe teren propriu. Un obiectiv realizabil și la îndemână pentru formația lui Flavius Stoican, Progresul Spartac fiind cea mai slabă echipă a campionatului, fără punct până acum și ultima în clasament, locul 20.

Flavius Stoican a anunțat, înaintea partidei de sâmbătă, de la ora 11:00, care va fi în format live-text pe Liga2.ro, că Reșița vrea neapărat cele trei puncte.

CSM Reșița vrea victoria cu Progresul Spartac

Antrenorul formației din Valea Domanului își dorește să profite de începutul slab al Progresului Spartac și să îi administreze un nou eșec. Chiar dacă a recunoscut faptul că trupa lui Andrei Erimia încearcă să joace un fotbal deschis, totuși rezultatele sunt elocvente în privința nivelului pe care îl traversează echipa și gândul îi e doar la un succes.

În plus, CSM Reșița nu are nici probleme de efectiv importante, doar un singur jucător fiind trecut pe lista indisponibililor înaintea confruntării cu Progresul Spartac. În lot nu va fi Carlo Erdei, după cum a afirmat Flavius Stoican înaintea disputei de sâmbătă.

Meciul cu Progresul Spartac va fi unul pe care va trebui să-l câștigăm. Jucăm acasă, în fața propriilor suporteri și avem un moral bun. Dar trebuie să rămânem echilibrați, pentru că niciun meci nu este ușor.

I-am urmărit pe cei de la Spartac și au o echipă care joacă fotbal, pasează și vor să aibă posesia mingii. Totuși, ținând cont de ceea ce am spus la început, că avem un moral bun și că jucăm acasă, trebuie să câștigăm această partidă. La capitolul probleme de lot aș putea spune că doar Ardei este accidentat.

Este un jucător pe care eu îl aștept cu nerăbdare, deoarece este un talent al echipei noastre. În rest, nu avem probleme, doar mici incertitudini. Până la ora joculul cred că vom avea tot lotul valid”, a declarat antrenorul Flavius Stoican, conform Caraș Online.

CSM Reșița, locul 14 în Liga 2

CSM Reșița ocupă locul 14 în Liga 2, cu 4 puncte, în urma unui succes, o remiză și două eșecuri, dar și un golaveraj de trei goluri marcate și șapte primite. Același punctaj îl au și FK Miercurea Ciuc și CSM Alexandria, echipe care se află pe locurile 13 și 12.

În runda cu numărul 5, CSM Reșița evoluează, așasar, pe teren propriu, cu ultima clasată, Progresul Spartac, singura formație fără punct în campionat până acum, dar care are numai trei partide disputate.

Foto: CSM Reșița și FK Miercurea Ciuc

https://liga2.prosport.ro/liga-3/dan-spataru-imprumutat-la-fcsb-19283336

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/componenta-urnelor-valorice-pentru-grupele-cupei-romaniei-19283252

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/reactii-de-la-zalau-dupa-victoria-bomba-cu-prim-divizionara-poli-iasi-19283305

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/ultimele-patru-meciuri-din-play-off-ul-cupei-romaniei-19283056

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/concluziile-lui-sorin-radoi-dupa-dumbravita-uta-0-1-la-arad-19283299

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/csc-dumbravita-eliminata-cu-greu-de-uta-in-cupa-romaniei-19283232

Andrei PASCU 01 Sep. 2023, 15:27 Liga 2
Pe aceeași temă