CSM Reșița n-a scăpat încă de COVID-19. Câțiva jucători au fost retestați pozitiv. Care este situația echipei înaintea meciului cu Pandurii

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 16 Oct. 2020, 15:08 Liga 2
CSM Reșița n-a scăpat încă de COVID-19. Câțiva jucători au fost retestați pozitiv. Care este situația echipei înaintea meciului cu Pandurii

CSM Reșița continuă să se confrunte cu virusul COVID-19. La ultima testare, câțiva jucători au fost identificați ca fiind încă purtători ai virusului, deși mulți dintre ei s-au vindecat și s-au întors la antrenamentele de grup. Potrivit președintelui Cristian Bobar, în momentul de față trei fotbaliști au fost retestați pozitiv și se află în continuare în izolare.

Cristian Bobar: ”Avem dubluri pe posturi, şi tocmai de aceea i-am adus, să joace toată lumea” 

În ciuda acestui aspect, conducătorul formației aflate pe locul 13 în clasamentul Ligii 2 nu se îngrijorează. A precizat că lotul este unul foarte valoros, iar cei trei fotbaliști în cauză pot fi înlocuiți în orice moment și fără probleme. Cristian Bobar a prefațat și meciul din etapa următoare, a 8-a, când reșițenii primesc vizita ultimei clasate, Pandurii.

Suntem obligaţi să câştigăm, indiferent dacă sunt probleme în lot. Nu mai avem voie să cedăm puncte acasă, indiferent cu cine jucăm, fie că întâlnim o echipă mai slab clasată sau una din din prima parte a clasamentului. Deci chiar nu mai acceptăm să pierdem puncte acasă. Este adevărat că avem probleme de lot; s-au făcut testările, iar partea bună este că unii jucători şi-au revenit şi sunt negativi. Totuşi, mai avem trei fotbalişti pozitivi. Dar asta nu înseamnă că suntem în dificultate, avem un lot numeros şi destul de valoros. Avem dubluri pe posturi, şi tocmai de aceea i-am adus, să joace toată lumea”, a declarat preşedintele Cristian Bobar pentru Radio Reșița.

CSM Reșița, pe locul 13 în Liga 2 înaintea etapei a 8-a 

CSM Reșița este pe locul 13 în clasamentul Ligii 2, cu 8 puncte după disputarea a șase meciuri. Formația pregătită de Alexandru Pelici a înregistrat două victorii, două egaluri și două înfrângeri și are un golaveraj de două goluri marcate și șapte primite.

Reșițenii nu au stat prea bine în meciurile de pe teren propriu. Nu au reușit să câștige acasă în acest sezon, deși și-au propus un obiectiv îndrăzneț, promovarea în Liga 1. Din trei partide au pierdut două (0-4 cu Petrolul, 0-3 cu Unirea Slobozia) și au făcut o remiză (0-0 cu ASU Politehnica).

Foto: CSM Reșița 

 

 

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 16 Oct. 2020, 15:08 Liga 2
Pe aceeași temă