Flavius Stoican, față în față cu fosta echipă, Viitorul Pandurii. Antrenorul Reșiței vrea să dubleze victoria din etapa trecută: ”Avem puterea să câștigăm”

Andrei PASCU 28 Sep. 2023, 14:12 Liga 2
Flavius Stoican, față în față cu fosta echipă, Viitorul Pandurii. Antrenorul Reșiței vrea să dubleze victoria din etapa trecută: ”Avem puterea să câștigăm”

CSM Reșița a dat lovitura în etapa trecută și a învins Concordia Chiajna pe teren propriu. Acum, poate dubla victoria cu un nou succes, în etapa a 8-a de Liga 2, cu Viitorul Pandurii, tot pe teren propriu.

Formația din Valea Domanului are moral crescut, iar Flavius Stoican are încredere că poate bifa o nouă victorie, care să o mai urce în ierarhia clasamentului din Liga 2.

CSM Reșița primește vizita formației Viitorul Pandurii în etapa a 8-a de Liga 2

Flavius Stoican cunoaște clubul din Târgu Jiu, pe care l-a antrenat în urmă cu doi ani și jumătate. Însă, Viitorul Pandurii vine după un succes la rândul ei în etapa trecută, contra Corvinului Hunedoara.

În cazul în care va câștiga contra gorjenilor, dar și în funcție de jocul rezultatelor, CSM Reșița se poate apropia de primele șase locuri.

Moralul echipei este bun, băieții sunt mai încrezători și important este să conștientizăm că faptul că n-am realizat încă nimic, doar trei puncte în clasament în urma victoriei cu Concordia Chiajna. Ne așteaptă un joc cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, pe care trebuie să-l tratăm la fel de serios și trebuie să fim responsabili.

Avem puterea să câștigăm și această partidă de sâmbătă, chiar dacă întâlnim un adversar care în etapa trecută a bătut pe Corvinul Hunedoara, o echipă care a fost neînvinsă la momentul respectiv. Deci, una peste alta, va fi o partidă dificilă, dar am încredere că putem să ne bucurăm după acest joc”, a spus Flavius Stoican, conform Caraș Online.

CSM Reșița, probleme de lot înaintea confruntării cu Viitorul Pandurii

CSM Reșița a ajuns la 8 puncte în clasamentul Ligii 2 și este pe locul 14. Două formații mai au 8 puncte până acum, Concordia Chiajna și Steaua, care sunt pe locurile 12 și 13, pentru că au golaveraje mai bune.

În runda a 8-a din Liga 2, bănățenii au, așadar, meci pe teren propriu, cu Viitorul Pandurii, locul 11 cu 10 puncte, echipă pregătită în trecut de Flavius Stoican și care în runda a 7-a a trecut de Corvinul Hunedoara, scor 2-1.

CSM Reșița nu are tot lotul valid în acest moment, din cauza unor accidentări, dar și din cauza unei absențe pricinuite de o suspendare.

Avem probleme de lot, Sebastian Velcotă are de câteva zile o problemă musculară și sper să-și revină cât mai repede. Răuță a fost zilele trecute incert și vom vedea dacă-l vom putea recupera până la ora meciului.

De asemenea, Ciprian Rus este suspendat după cartonașul roșu primit în ultima etapă. În afară de aceștia, toți jucătorii sunt valizi!”, a mai declarat Flavius Stoican.

Foto: Cătălin Crăciun

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/florin-maxim-concluzii-dupa-victoria-corvinului-in-fata-chindiei-19286783

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/ultimele-trei-meciuri-din-etapa-1-a-grupelor-cupei-romaniei-19286778

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/alin-ilin-si-dragos-bon-concluzii-dupa-cs-tunari-u-craiova-1-1-19286750

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/florin-maxim-intepaturi-pentru-chindia-dupa-meciul-din-cupa-19286751

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/fc-bihor-a-pierdut-cu-fcsb-in-fata-a-10-mii-de-spectatori-la-oradea-in-nocturna-19286744

Andrei PASCU 28 Sep. 2023, 14:12 Liga 2
Pe aceeași temă