CSM Reșița a scos la vânzare bilete virtuale pentru meciul din etapa a doua din Liga 2, cu Petrolul

Andrei PASCU 01 Sep. 2020, 15:24 Liga 2
CSM Reșița a scos la vânzare bilete virtuale pentru meciul din etapa a doua din Liga 2, cu Petrolul

CSM Reșița a scos la vânzare bilete virtuale pentru debutul în Liga 2. Echipa antrenată de Alexandru Pelici nu a evoluat în prima rundă, deoarece conform tragerii la sorți a fost prima echipă aleasă să stea, iar în etapa cu numărul doi întâlnește Petrolul pe teren propriu. Un tichet valorează 10 lei, iar suporterii pot ajuta astfel la conturarea unui buget mai mare.

Vom lupta din răsputeri fiindcă suntem rossoneri! Ați fost lângă noi mereu, vă așteptăm și acum să achiziționați biletele virtuale pentru meciul de duminică.

Achizitioneaza un bilet virtual pentru a fi cu sufletul alaturi de jucatorii nostri care promit sa dea totul pentru a va face fericiti.

Disclaimer: Acest bilet are o valoare simbolica si desemneaza contributia ta, a suporterului, la una dintre cele mai importante partide ale sezonului”, precizează CSM Reșița.

CSM Reșița a scos la vânzare carduri de fidelitate 

Aceasta nu este prima acțiune de acest fel, prin care clubul poate fi ajutat de fani. CSM Reșița a emis carduri de fidelitate. Ideea a venit chiar din partea suporterilor, iar conducătorii echipei au acceptat și au pus totul în practică. Clubul din Reșița a realizat și o campanie video, la care au participat fotbaliștii Alberto Cobrea, Laurențiu Breșneni și Victor Astafei, dar nu a lipsit nici Marcel Gușcă, liderul galeriei, prezent la orice acțiune a bănățenilor atunci când e vorba de suporteri. Într-un promo, cei patru îi îndeamnă pe fani să achiziționeze cardurile scoase la vânzare, pentru suma de 70 de lei.

Programul echipei CSM Reșița în primele cinci runde

CSM Reșița începe Liga 2, așadar, în etapa a doua, pentru că în prima etapă, conform tragerii la sorți, a stat. Astfel, în runda cu numărul doi, echipa pregătită de Alexandru Pelici primește vizita celor de la Petrolul, după care se va deplasa la Aerostar Bacău. În etapa a patra întâlnește ASU Poli la Reșița, iar în etapa a cincea merge pe terenul celor de la SCM Gloria Buzău.

Calendarul complet al echipelor din Liga 2 pentru sezonul 2020/2021 poate fi analizat AICI.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-s-a-testat-din-nou-cu-soimii-lipova-in-lipsa-partidei-oficiale-din-prima-etapa-a-noului-sezon-al-ligii-2-pelici-m-am-decis-asupra-primului-11-cu-petrolul-19146067

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-cere-ajutorul-suporterilor-a-scos-la-vanzare-carduri-de-fidelidate-pentru-conturarea-bugetului-din-noul-sezon-video-cu-clipul-de-prezentate-in-care-au-fost-implicati-si-fotbalistii-19145713

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-pelici-nemultumit-de-tragerea-la-sorti-a-programului-ligii-2-csm-resita-e-dezavantajata-din-doua-aspecte-banatenii-au-perfectat-inca-doua-achizitii-19145500

 

 

Andrei PASCU 01 Sep. 2020, 15:24 Liga 2
Pe aceeași temă