CSM Ceahlăul cere ajutor financiar pe plan local. Ce sumă va cheltui clubul pentru prima parte a sezonului de Liga 2

Răzvan STÎNGĂ 14 Jun. 2023, 15:29 Liga 2
CSM Ceahlăul cere ajutor financiar pe plan local. Ce sumă va cheltui clubul pentru prima parte a sezonului de Liga 2

CSM Ceahlăul se străduiește să găsească sponsori pentru sezonul următor, de Liga 2, după promovarea din Liga 3, iar un demers la care nu apelează prea multe echipe a fost făcut în această perioadă, în care jucătorii se află în vacanță.

Trupa din Piatra Neamț a anunțat pe Facebook suma de care ar avea nevoie pentru prima parte a sezonului, dorind astfel să atragă sponsori.

CSM Ceahlăul cere ajutorul mediului de afaceri din Piatra Neamț

Clubul nou-promovat a anunțat că, pentru prima parte a sezonului, până în iarna lui 2023, ar avea nevoie, pentru anumite cheltuieli, de aproape un milion de lei (aproximativ 200.000 de euro). Echipa pregătită de Cristian Pustai a făcut public și cum vor fi distribuiți banii, achiziția de echipament, transport, cazare și cantonamente.

În calcul nu sunt luate salariile, care consumă cel mai mult din bugetul total al echipelor de fotbal.

”Provocare pentru mediul de afaceri nemțean

CSM Ceahlăul Piatra Neamț supune atenției mediului de afaceri nemțean o provocare și anume posibilitatea colaborării în sezonul 2023-2024, în Liga 2, pentru acoperirea unor cheltuieli necesare pentru prima parte a sezonului competițional, după cum urmează:

– achiziție echipament (150.000 lei)
– transport deplasări jocuri oficiale și cantonamente (100.000 lei)
– cazare jocuri deplasare (150.000 lei)
– cazare + masă pe plan local (350.000 lei)
– cantonamente (iulie 2023, ianuarie 2024) (200.000 lei)
”, a anunțat CSM Ceahlăul pe Facebook.

CSM Ceahlăul, mai puțin de două săptămâni până la reunire

Clubul din Piatra Neamț va începe pregătirea sezonului de Liga 2 la 26 iunie, cu aproximativ o lună și jumătate înainte de prima etapă a stagiunii 2023/2024, programată la 5 august.

Cristian Pustai a decis să îi ducă pe jucători și într-un cantonament de două săptămâni, în perioada 7-21 iulie. Stagiul de pregătire va avea loc pe plan intern, cel mai probabil la munte, unde se vor disputa, cu siguranță, mai multe meciuri amicale.

Cristian Pustai va rămâne la echipă și pentru următoarele două sezoane. ”Profesorul” va continua la CSM Ceahlăul, conform noului acord, până în vara lui 2025. Pentru că a promovat echipa în Liga 2, acesta fiind și obiectivul trasat în momentul în care a început colaborarea, iată că acum s-a semnat un alt acord, pentru două sezoane.

Cristian Pustai va continua la CSM Ceahlăul!

CSM Ceahlăul a trecut în finala pentru promovare de Foresta Suceava, scor 2-0 la general (0-0 în tur și 2-0 în retur), iar acum pregătește sezonul de Liga 2. Cristian Pustai a adus fericirea la Piatra Neamț, motiv pentru care va rămâne la echipă și pentru următoarele două sezoane.

Promovarea nu s-a întâmplat astăzi, ci undeva în ianuarie, când totuși am început o pregătire centralizată în condiții bune. Și din acel moment, cu micile greutăți inerente, am ajuns să ne bucurăm. Era păcat, pentru că am fost echipa care cred că am făcut cele mai multe puncte din serie.

Am avut nu doar valoare individuală, ci valoare de lot. Jucătorii noștri de pe banca de rezerve au jucat, au avut minute. Am jucat toate meciurile aproape ca o finală și asta s-a văzut. În momentul în care joci la victorie orice meci, fotbalul te răsplătește. Și cred că azi am meritat”, spunea Pustai după returul finalei cu Foresta Suceava.

Foto: TudySport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-alexandria-a-stabilit-data-reunirii-pentru-liga-2-19274982

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-s-a-despartit-si-de-ultimul-jucator-strain-pe-care-il-mai-avea-in-lot-oltenii-au-anuntat-unde-vor-merge-in-cantonamentul-de-vara-19274979

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-piftor-nu-mai-continua-cu-csc-dumbravita-vreau-sa-merg-la-o-echipa-care-are-un-obiectiv-mai-indraznet-19274975

https://liga2.prosport.ro/seria-1/erik-lincar-a-refuzat-oferta-de-la-gloria-buzau-i-am-pus-pe-masa-contractul-in-conditiile-pe-care-dumnealui-le-a-solicitat-lucrurile-care-nu-l-au-satisfacut-pe-antrenor-19274973

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-a-scapat-de-interdictia-la-transferuri-primita-de-la-fifa-marin-mitran-asteapta-acum-banii-publici-avem-incredere-in-autoritatile-locale-pentru-a-putea-intra-in-normalitate-19274969

Răzvan STÎNGĂ 14 Jun. 2023, 15:29 Liga 2
Pe aceeași temă