CSC Șelimbăr, victorie pe teren după mai bine de două luni! A fost nevoie de meciul cu ultima clasată pentru un succes. Declarația la cald a lui Schumacher

Andrei PASCU 20 Oct. 2024, 16:19 Liga 2

CSC Șelimbăr a mai bifat un succes după ce runda trecută a fost declarată câștigătoare la ”masa verde” cu Viitorul Pandurii. De această dată, sâmbătă, 19 octombrie, formația lui Constantin Schumacher a reușit să treacă la scor de AFC Câmpulung Muscel, pe terenul acesteia, cu 4-0, în cadrul etapei a 10-a.

A fost nevoie de întâlnirea cu ultima clasată din Liga 2 pentru ca Șelimbăr să câștige un meci, pentru că ultima dată învinsese, înaintea succesului la ”masa verde” cu Viitorul Pandurii, în luna august, pe 10, când întâlnea Metaloglobus acasă și de care trecea cu 3-1.

CSC Șelimbăr, victorie pe teren după mai bine de două luni, 4-0 cu AFC Câmpulung

Așadar, trecuseră mai bine de două luni de când CSC Șelimbăr nu mai câștigase pe teren, din etapa a 2-a, iar acum a bifat un succes în urma căruia Constantin Schumcher speră să urmeze și o serie pozitivă, care să îi urce echipa în clasamentul din Liga 2.

Emoții nu a avut clubul din județul Sibiu, mai ales că a reușit să marcheze de trei ori în prima repriză. A fost deschis scorul de Raul Gherman, în minutul 24, pentru ca peste numai patru minute Matko Babic să puncteze pentru 2-0. S-a făcut 3-0 chiar înainte de pauză, când a marcat din nou Raul Gherman, în minutul 44, iar scorul final a fost stabilit de Rodri Hernando. El și-a trecut numele pe lista marcatorilor în minutul 87.

  • Primul 11 al CSC Șelimbăr în partida cu AFC Câmpulung Muscel: Măluțan – Buzan, Natea (cpt.), R. Gherman, S. Șerban – Dijinari, Rob. Boboc – D. Olariu, Rodri Hernando, C. Soare – Babic
    Rezerve: Brașoveanu – G. Monea, M. Luca, Cotogoi, Marrone, Butucel, Bucuroiu, Nerukh, Drăghescu

Constantin Schumacher nu avea cum să fie decât mulțumit în urma evoluțiilor jucătorilor săi, dar a precizat că, deși AFC Câmpulung Muscel este pe ultimul loc în Liga 2, este o formație agresivă care a pus ceva probleme pe alocuri, dar nu cât să încurce CSC Șelimbăr până la urmă.

Suntem o echipă care aleargă, care își face jocul. Am înțeles în meciul de azi că trebuie să jucăm cu atitudine bună, întâlneam o echipă agresivă, dar știam asta. Am marcat rapid și asta s-a văzut în timpul jocului. Adversarii au încercat să joace, dar ne-am închis bine și am avut șansa golului doi, apoi am marcat și golul trei și a fost bine.

Sunt mulți tineri la noi, e bine, ei își doresc să crească, pot face pasul mai departe. Avem un jucător care anul trecut a jucat la Liga 3, este din lotul under 20, îl am pe Soare, îi am și pe ceilalți, care doresc să ajungă la un nivel cât mai sus. Echipa trebuie să joace pentru a îndeplini obiective personale, iar apoi când joacă echipa bine, au și ei posibilitate să se afirme. (…)

M-am gândit ca echipa mea să joace și acum, pentru că și în celelalte meciuri am avut multe șanse de a marca. Azi, am avut mai puține ocazii decât meciurile în care nu am câștigat, dar am marcat. Victoriile aduc victorii!”, a declarat Constantin Schumacher la finalul partidei cu AFC Câmpulung Muscel.

CSC Șelimbăr, locul 14 în Liga 2

Cu 12 puncte, CSC Șelimbăr ocupă locul 14 în clasamentul Ligii 2 după primele 10 etape, fiind peste locul 15, Chindia Târgoviște, datorită golaverajului superior. În același timp, este la un punct de următoarele două clasate deasupra ei, FCU Craiova și Metalul Buzău. E adevărat că oltenii au și un meci mai puțin, neevoluând încă în etapa a 10-a.

În etapa a 11-a, CSC Șelimbăr va întâlnit, pe teren propriu, Campionii FC Argeș.

Reacția lui Constantin Schumacher după partida AFC Câmpulung – CSC Șelimbăr, scor 0-4:

Foto: CSC Șelimbăr
Foto și video: AFC Câmpulung Muscel

Andrei PASCU 20 Oct. 2024, 16:19 Liga 2
Pe aceeași temă