CSC Șelimbăr s-a întors pe locul 1 în Liga 2! Ce a spus Claudiu Niculescu după succesul de la Miercurea Ciuc

Andrei PASCU 06 Nov. 2023, 19:31 Liga 2

CSC Șelimbăr a revenit pe locul 1 în Liga 2! Victoria cu FK Miercurea Ciuc, de duminică, din etapa a 12-a, dar și datorită celorlalte rezultate înregistrate în meciurile în care au fost angrenate adversarele la prima poziție, au dus formația lui Claudiu Niculescu în fruntea ierarhiei.

Cu 2-1 s-a impus CSC Șelimbăr pe terenul din Miercurea Ciuc, dar după ce a fost condusă și a suferit pe final.

CSC Șelimbăr urcă pe locul 1 după victoria cu FK Miercurea Ciuc, scor 2-1, în etapa 12 de Liga 2

FK Miercurea Ciuc a început mai bine partida și a condus cu 1-0 din minutul 21, când a punctat Szilard Balogh. E adevărat că formația din Șelimbăr a revenit repede și a restabilit egalitatea, două minute mai târziu, prin Raul Rotund.

CSC Șelimbăr a dat lovitura în partea secundă, când a punctat Raul Palmeș, în minutul 59, chiar dacă apoi, din minutul 72, a evoluat în inferioritate numerică, după eliminarea directă a lui Nestorly Lumbu.

  • CSC Șelimbăr, contra FK Miercurea Ciuc: Al. Roșca – Lumbu, Palmeș, Natea, Fl. Mitrea – Panos, Moussinga – Schieb (Babovic 77′), I. Năstăsie (cpt.)(Ct. Alexe 70′), Rodri Hernando, Rotund (C. Soare 56′). Rezerve neutilizate: Mitrovic – Drăghescu, Răducioiu, Al. Luca, Vînău, Rob. Gliga

 

Claudiu Niculescu a recunoscut că echipa sa, CSC Șelimbăr, a suferit în partida cu FK Miercurea Ciuc

Formația lui Robert Ilyeș a și lovit de trei ori bara până la ultimul fluier, dar CSC Șelimbăr și Claudiu Niculescu au plecat cu toate punctele de la Miercurea Ciuc. Antrenorul sibienilor a declarat că a fost o victorie în care echipa lui a suferit, dar și că nu avea cum să fie altfel, mai ales din momentul eliminării lui Lumbu.

Meci foarte greu, știam că întâlnim o echipă bună, care își propune în fiecare sezon play-off-ul. Am întâlnit o echipă cu un antrenor foarte bun, care va avea un viitor frumos, o echipă care era pe val, după o serie de rezultate bune. Știam ce ne va aștepta, că va trebui să suferim pentru un succes.

Au fost sacrificii, dar e bine când se termină cu bine. După ce am primit cartonașul roșu, am făcut pasul în spate, era normal, echipa gazdă ne-a dominat, am avut și noroc pe final, dar e bine că am plecat cu cele trei puncte.

Sunt trei puncte foarte importante în economia clasamentului, dar sunt doar trei puncte și atât!

(N.r. – Cum i se par condițiile de la Miercurea Ciuc) E superb ce e aici, mereu sunt impresionat când vin. Stadion și gazon de play-off-ul Ligii 1, felicitări celor care au făcut asta! Sper ca Miercurea Ciuc să îndeplinească obiectivul, îi urez baftă lui Robert, pentru meciurile următoare”, a spus Claudiu Niculescu la finalul partidei.

CSC Șelimbăr, meci facil în etapa 13 de Liga 2, cu Progresul Spartac

În etapa a 13-a a Ligii 2, CSC Șelimbăr va juca pe teren propriu, contra ultimei clasate, locul 20, Progresul Spartac. Acum, sibienii ocupă locul 1 în clasamentul Ligii 2, cu 27 de puncte, la trei puncte peste următoarele două clasate, Corvinul Hunedoara și Unirea Slobozia.

Mai avem un meci până la următoarea întrerupere, pe care trebuie să îl câștigăm cu orice preț, ca să intrăm în pauza de iarnă liniștiți”, a mai spus Niculescu.

Declarațiile lui Robert Ilyes și Claudiu Niculescu după FK Miercurea Ciuc – CSC Șelimbăr 1-2:

https://www.youtube.com/watch?v=VamqAYFFZ1M

 

Foto și video: FK Miercurea Ciuc

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-esec-in-duelul-cu-csc-selimbar-scor-1-2-in-etapa-12-din-liga-2-19292095

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-selimbar-a-castigat-la-miercurea-ciuc-in-etapa-12-a-ligii-2-19292004

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-ese-in-partida-cu-gloria-buzau-scor-0-1-in-etapa-12-din-liga-2-19292106

https://liga2.prosport.ro/seria-1/valentin-dumitrache-din-nou-decisiv-pentru-gloria-buzauin-partida-cu-unirea-slobozia-in-etapa-a-12-a-de-liga-2-19292140

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-maxim-dupa-succesul-corvinului-cu-unirea-dej-scor-4-0-19292104

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-gloria-buzau-pune-punct-etapei-a-12-a-a-ligii-2-19292064

Andrei PASCU 06 Nov. 2023, 19:31 Liga 2
Pe aceeași temă