FK Miercurea Ciuc a condus, a avut om în plus, a lovit de trei ori bara, dar tot a pierdut contra CSC Șelimbăr. Reacția antrenorului Robert Ilyeș

Andrei PASCU 06 Nov. 2023, 17:31 Liga 2

FK Miercurea Ciuc a ratat șansa să își treacă în cont al cincilea rezultat pozitiv la rând în Liga 2 și a cedat în partida din etapa a 12-a, contra CSC Șelimbăr, pe teren propriu. Formația ciucană nu a avut meci ușor contra sibienilor, deși a condus.

Harghitenii au cedat cu scorul de 1-2 în fața CSC Șelimbăr, după ce la pauză tabelă arăta 1-1.

FK Miercurea Ciuc, eșec în duelul cu CSC Șelimbăr, scor 1-2, în etapa 12 din Liga 2

FK Miercurea Ciuc se și aștepta la un duel dificil, mai ales că Șelimbăr este printre cele mai în formă echipe ale sezonului de Liga 2. Cu toate acestea, ciucanii au deschis scorul în minutul 21, prin tânărul Szilard Balogh, însă CSC Șelimbăr a revenit pe tabelă cu o reușită în minutul 23, când a punctat Raul Rotund.

Ciucul a intrat cu egal la cabine, dar CSC Șelimbăr a dat lovitura în partea secundă, când a punctat Raul Palmeș, în minutul 59.

Din minutul 72, gazdele au avut superioritate numerică, însă nu au reușit să mai marcheze. A fost eliminat direct, de la sibieni, Nestorly Lumbu, iar formația lui Robert Ilyeș a și lovit de trei ori bara.

  • FK Miercurea Ciuc, în partida cu CSC Șelimbăr: Gyenge – Gal-Andrezly, Apro, Kelemen (cpt.), Bloj (Csiszer  77′) – Veres, J. Nagy – Jebari (Babati 70′), Bakos (A. Nistor 70′), Balogh (Ronai 81′) – Makrai (Jelena 70′). Rezerve neutilizate: Karacsony – Magyari, B. Pinter, B. Szabo.

Robert Ilyeș a dat vina și pe ghinion după FK Miercurea Ciuc – CSC Șelimbăr. Jucătorii săi au lovit de trei ori bara

S-a terminat 2-1 pentru formația lui Claudiu Niculescu, iar la interviuri ”principalul” ciucanilor a scos în evidență ratările, faptul că jucătorii săi au fost lipsiți de șansă, dar l-a lăudat pe Szilard Balogh pentru gol. În vârstă de 17 ani, mijlocașul este format și crescut de Academia FK Miercurea Ciuc.

Da, sunt puțin dezamăgit de rezultat, dar, punând totul în balanță, cred că băieții au dat tot ce au putut.  Însă, astăzi victoria nu a venit. La cele trei bare pe care le-am avut, mingea a ricoșat în teren, întărindu-mi impresia că astăzi șansa nu ne-a surâs.

(N.r. – Despre reușita lui Szilard Balogh) Într-adevăr, mă bucur pentru jucătorul crescut aici, mă bucură faptul că a început fotbalul la noi, fiind și o împlinire a carierei mele de antrenor, faptul că unul dintre foștii mei elevi joacă la seniori și are o prestație atât de bună.

Mă bucur și sper că nu se va opri aici și, dacă va evolua ca astăzi, atunci cu siguranță va atinge un nivel și mai bun”, a spus Robert Ilyeș la finalul partidei.

FK Miercurea Ciuc, alt meci dificil în etapa a 13-a de Liga 2, cu Steaua

FK Miercurea Ciuc ocupă locul 12 în clasamentul de Liga 2, cu 16 puncte, iar CSC Șelimbăr, echipa pe care a întâlnit-o în runda aceasta, a 12-a, în fața căreia a cedat, este pe locul 1 la finalul rundei, cu 27 de puncte.

Acum, FK Miercurea Ciuc va avea un alt meci dificil, cu Steaua, pe teren propriu, ocupanta locului 11, cu același punctaj, 16. În runda a 12-a, trupa pregătită de Daniel Oprița a făcut 0-0 de CSC Dumbrăvița, pe teren advers.

Declarațiile lui Robert Ilyes și Claudiu Niculescu după FK Miercurea Ciuc – CSC Șelimbăr 1-2:

https://www.youtube.com/watch?v=VamqAYFFZ1M

 

Foto și video: FK Miercurea Ciuc

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-selimbar-urca-pe-locul-1-dupa-victoria-cu-fk-miercurea-ciuc-scor-2-1-in-etapa-12-de-liga-2-19292144

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-gloria-buzau-pune-punct-etapei-a-12-a-a-ligii-2-19292064

https://liga2.prosport.ro/special/juniori/fc-brasov-depunctat-de-frf-echipa-u19-a-clubului-incepe-sa-fie-afectata-direct-de-haosul-care-a-fost-la-trupa-de-seniori-desfiintata-dupa-excluderea-din-liga-2-19292077

https://liga2.prosport.ro/seria-1/de-ce-nu-poate-fi-dat-afara-vasile-miriuta-de-la-chindia-19292059

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-selimbar-a-castigat-la-miercurea-ciuc-in-etapa-12-a-ligii-2-19292004

https://liga2.prosport.ro/seria-1/progresul-spartac-alexandria-si-miercurea-ciuc-selimbar-meciuri-in-etapa-a-12-a-a-ligii-2-19291903

Andrei PASCU 06 Nov. 2023, 17:31 Liga 2
Pe aceeași temă