CSC Dumbrăvița, în gardă pentru partida cu CSM Slatina. Cosmin Stan: ”Se vede că sunt într-o formă foarte bună”

Anda DELIU 14 Oct. 2022, 23:23 Liga 2
CSC Dumbrăvița, în gardă pentru partida cu CSM Slatina. Cosmin Stan: ”Se vede că sunt într-o formă foarte bună”

CSC Dumbrăvița primește vizita altei nou-promovate, CSM Slatina, într-un meci programat chiar la jumătatea sezonului regular al Ligii 2, etapa a 10-a.Jocul are loc sâmbătă, de la ora 11:00, pe arena ”Ștefan Dobay” din Dumbrăvița.

Antrenorul Cosmin Stan a făcut o caracterizare a adversarului, despre care a precizat că are multe puncte forte.

Antrenorul Dumbrăviței a lăudat lotul de care dispune Daniel Oprescu

Stan a spus că vorbește mai multe despre adversar decât de propria echipă, pentru că vrea să prefațeze jocul, astfel că a făcut o adevărată enumerare a lotului adversarilor.

”Pentru noi urmează trei meciuri în două zile, două jocuri de campionat și unul de Cupa României. Cu jocul de mâine cu Slatina intrăm în a doua jumătate a sezonului regular. Întâlnim un adversar care, având în vedere că este tot o nou-promovată a avut o primă jumătate de sezon foarte bună, a reușit să acumuleze 15 puncte. A jucat cu același prim «11» în marea majoritate a partidelor. Pe axul central au jucători cu o mare experiență, începând cu portarul și continuând cu fundașii centrali Gherghe și Sălcianu, la mijloc Trașcă și Toma, mijlocașul ofensiv Doman, unul dintre cei mai buni jucători din Liga 2, care le face jocul ofensiv, și încheind cu Popovici, fostul atacant de la Poli și Ripensia, care în ultimul timp nu a mai fost tituar. Ei vin după patru meciuri consecutive în care nu au pierdut, vorbesc doar de un campionat. Nu au primit. Se vede că sunt într-o formă foarte bună. În cele cinci meciuri jucate în deplasare au luat un singur gol”, a spus Cosmin Stan.

Terenul se va prezenta mai bine

Dumbrăvița a pierdut meciul trecut, cu ultima clasată Metaloblogus (0-1 la București), dar Cosmin Stan spune că jocul prestat l-a mulțumit. Despre terenul cu probleme din comună, antrenorul timișenilor a spus că acum lucrurile sunt bune, deoarece nu a mai plouat în ultima vreme.

”Venim după o perioadă bună și la Metaloglobus am făcut un joc destul de bun, chiar dacă am pierdut ultimul joc. Ieri am făcut primul antrenament la Dumbrăvița, după ceva timp. Se prezintă în condiții destul de ok. Nu sunt bălți. Sunt anumite zone unde terenul e mai moale. Chiar am rămas surprins la antrenament, că arăta destul de bine”, a punctat Stan.

CSC Dumbrăvița nu are probleme de lot

Antrenorul a precizat că are tot lotul valid pentru acest meci. Jucătorii spun că pot obține ceva din acest meci dacă au atitudinea potrivită.

”Jucăm contra Slatinei, o echipă nou-promovată. A avut un parcurs destul de bun, însă avem nevoie de cele trei puncte, pentru meciurile cu Rapid și Miercurea Ciuc. Sunt convins că vom avea o atitudine destul de bună”, a punctat Cristian Grancea.

”Este un meci greu. Slatina este o echipă care a surprins foarte plăcut. Este un joc de campionat, sperăm să facem un joc bun, să ne concentrăm asupra jocului și să câștigăm cele trei puncte”, a punctat Eduard Amariei.

CSC Dumbrăvița are 10 puncte și ocupă locul 15. CSM Slatina e pe locul 9, cu 15 puncte. Meciul de la Dumbrăvița din etapa a 10-a are loc sâmbătă, de la ora 11:00.

Foto: Eduard Vînătoru / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-fk-miercurea-ciuc-se-joaca-de-la-ora-1600-harghitenii-au-avut-cosmaruri-dupa-meciul-trecut-cu-brasovenii-19249288

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/echipele-din-liga-2-si-liga-3-ar-putea-beneficia-si-ele-de-meciuri-cu-arbitraj-var-dupa-ce-frf-a-introdus-acest-sistem-si-in-cupa-romaniei-19249280

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jumatate-dintre-meciurile-etapei-a-10-a-a-ligii-2-televizate-runda-incepe-la-brasov-si-se-incheie-la-galati-19248987

Anda DELIU 14 Oct. 2022, 23:23 Liga 2
Pe aceeași temă