CSC Dumbrăvița a anunțat un parteneriat cu un lanț farmaceutic major, care nu va apărea pe echipamentul de joc. Șeful echipei nu știe cum s-a ajuns la acest sponsor

Anda DELIU 19 Sep. 2023, 21:16 Liga 2
CSC Dumbrăvița a anunțat un parteneriat cu un lanț farmaceutic major, care nu va apărea pe echipamentul de joc. Șeful echipei nu știe cum s-a ajuns la acest sponsor

CSC Dumbrăvița a anunțat marți, 19 septembrie 2023, că are un nou partener alături de echipa de fotbal de ligă secundă. Este vorba de farmacia Catena, la momentul prezent lanțul farmaceutic cu cele mai multe puncte de desfacere din România.

Cu siguranță este partenerul cu cea mai mare cifră de afaceri dintre cei ai echipei timișene aflată pe locul 5 în Liga 2, însă nu va fi imprimat și pe echipamentele de joc ale fotbaliștilor.

Nu este clar dacă lanțul farmaceutic Catena dă și bani la CSC Dumbrăvița sau parteneriatul este de tip barter

Reprezentanții clubului ne-au transmis că lanțul farmaceutic nu va apărea și pe echipamentul de joc, ci doar pe panoul cu parteneri și pe bannerele de la terenul de joc.

Potrivit ofițerului de presă, clubul are și sponsori care nu apar deloc, nici măcar pe panouri, pentru că așa au dorit. Lucru mai mult decât curios, căci miza unei companii în a asigura sponsorizările este tocmai aceasta, de a-și face reclamă.

Managerul secției de fotbal a CSC Dumbrăvița ne-a spus, sincer, că nu clubul a încheiat parteneriatul cu Catena. ”Nu știu să vă spun, că nu m-am ocupat eu. Cineva din primărie s-a ocupat”, ne-a declarat Florin Macavei.

Potrivit unor surse, cel care realizat înțelegerea e consilierul primarul din Dumbrăvița, Cosmin Dan, fost fotograf oficial al Ripensiei în trecut.

Iată anunțul clubului privind noul partener al său: ”Suntem bucuroși să anunțăm sosirea unui partener de prestigiu în famila alb-verde! Catena – Farmacia Inimii cel mai mare lanț de farmacii din România, este din acest sezon alături de CSC Dumbrăvița. Le mulțumim pentru încrederea acordată și suntem convinși că împreună vom forma o echipă puternică! Pornind de la un număr inițial de doar 30 de farmacii, Catena s-a dezvoltat continuu pe o piață puternic concurențială ajungând lider de piață cu cele 900 de farmacii existente la nivel național, două fiind în localitatea noastră”, informează clubul.

Catena are depozit în comuna timișeană Dumbrăvița.

  • Skor X Medical, situat pe fața șortului, pe piciorul stâng, și Pizza 5 Colțuri, poziționat pe spate, sub numărul de joc, sunt singurii sponsori ai CSC Dumbrăvița care apar pe echipamentul de joc. Primul este un centru medical de prevenție în sportul de performanță și recuperare medicală sportivă, iar al doilea este o pizzerie cu trei locații în Arad și una în Timișoara.

Catena, sponsor al Timișoara 2023, apărea pe reclame uriașe în centrul istoric al orașului

Altfel, Catena este și sponsor oficial al Timișoara 2023 Capitala Europeană a Culturii.

La început de an, clădirile cu schele din centrul Timișoarei au fost acaparate de reclame inestetice-gigant, inclusiv la Farmacia Catena, date jos după intervenția Poliție Locale.

Atunci, lanțul farmaceutic nu a fost deranjat să fie cât se poate de vizibile. Reclamele au fost amplasate de o firmă de publicitate, complet ilegal, fără nicio autorizare.

Acum, la jumătate de an distanță, Catena nu vrea să apară pe niște echipamente de joc ale echipei CSC Dumbrăvița, devenită între timp vârful fotbalului județului Timiș.

CSC Dumbrăvița, pe locul 5 în Liga 2, joacă un amical cu UTA U18

CSC Dumbrăvița este la al doilea sezon consecutiv în Liga 2, iar în cel actual ocupă locul 5, calificabil în play-off-ul de promovare, după șase etape desfășurate până acum, cu un total de 11 puncte acumulate, la cinci puncte în spatele liderului CSC Dumbrăvița (16 puncte). În etapa a 7-a, echipa antrenată de Cosmin Stan va evolua sâmbătă, de la ora 11:00, la Târgoviște, cu Chindia, situată abia pe locul 10, cu 7 puncte.

Până la acest joc, Cosmin Stan își va ține în priză jucătorii mai puțin utilizați într-un amical cu echipa U18 a clubului UTA.

”Fotbaliștii noștri vor disputa mâine un meci de verificare cu echipa de juniori U18 a celor de la UTA Arad
Partida va avea loc la Covaci, pe stadionul Fortuna”, a informat CSC Dumbrăvița.

Foto principal: Leckzi Jozsi / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-are-un-nou-sponsor-19285455

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gabriel-torje-a-semnat-cu-concordia-chiajna-19285484

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cosmin-stan-e-surprins-de-propria-echipa-dupa-victoria-cu-6-1-cu-tunari-19285149

Anda DELIU 19 Sep. 2023, 21:16 Liga 2
Pe aceeași temă