S-a strâns lupta pentru play-off, iar CS Mioveni e obligată să învingă Steaua. Constantin Schumacher, mesaj mobilizator: ”Galacticii mei sunt motivați, își doresc să atingem obiectivul”

Andrei PASCU 07 Mar. 2024, 15:37 Liga 2
S-a strâns lupta pentru play-off, iar CS Mioveni e obligată să învingă Steaua. Constantin Schumacher, mesaj mobilizator: ”Galacticii mei sunt motivați, își doresc să atingem obiectivul”

Echipa CS Mioveni, pregătită de Constantin Schumacher, este pe poziție de baraj de promovare din Liga 2 în SuperLiga României. Continuă să o păstreze și după două partide din 2024, debutând în acest an cu victorie, 1-0 contra CSM Alexandria, iar după care a înregistrat un eșec, 0-1 contra CSC Șelimbăr.

CS Mioveni se situează pe poziția a 5-a în acest moment, înainte de startul rundei a 18-a, primele două poziții, după cum se știe deja, fiind ocupate de două formații care nu au drept de accedere în prima divizie, CSC Șelimbăr și Corvinul Hunedoara.

Astfel, gruparea lui Constantin Schumacher este decisă să strângă cât mai multe puncte până se va termina sezonul regular și, dacă va pătrunde în grupa de promovare, atunci va juca baraj de promovare sigur, cel puțin.

CS Mioveni primește vizita Stelei

Acum, CS Mioveni va întâlni, luni, de la ora 17:00, pe teren propriu, vizita Stelei. Partida, parte din runda cu numărul 18, va fi transmisă în format live-text pe Liga2.ro, iar Constantin Schumacher a prefațat duelul în cadrul unei conferințe de presă, la care au participat și jucătorii Ștefan Blănaru și Andrei Trașcu.

Chiar dacă echipa din Ghencea mai speră la play-off și vine după o victoria clară (5-0 contra Viitorul Pandurii), Schumacher este concentrat doar pe ce vor face jucătorii săi. Antrenorul se gândește tot în perspectivă și a punctat că nu doar duelul cu Steaua este important, ci și celălalt rămas apoi de disputat în sezonul regular, contra CSM Slatina, la Slatina.

Constantin Schumacher vrea victoria și este sigur că jucătorii săi o pot obține, chiar dacă este convins că Steaua va avea parte de o susținere numeroasă în tribune. El așteaptă și prezența fanilor Mioveniului la meci, mai ales că are loc pe teren propriu.

Un meci foarte greu, cu o echipă bună, care runda trecută a învins cu 5-0 Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Echipa mea vine după un eșec la Șelimbăr, nedrept, dar ăsta e fotbalul. Vom face tot posibilul pentru ca din următoarele două jocuri să luăm șase puncte.

Echipa mea este pregătită, sunt sigur că galacticii mei, cum le spun eu, sunt motivați și își doresc să ne atingem obiectivul trasat. Sper ca în meciul cu Steaua să luăm punctele. Nu va fi un meci ușor, e un meci cu o echipă bună, cu o galerie care sunt sigur că va veni la meci. Dar, pentru noi e bine, cu cât vin mai mulți suporteri, cu atât cred că își ridică jucătorii nivelul.

Sper ca jucătorii mei să fie pregătiți pentru acest meci! Toți jucătorii sunt apți, nu există indisponibil. Mihai Costea a avut entorsă, dar va intra în programul normal.

Meciul cu Steaua e unul cu o echipă de tradiție, va veni cu suporteri mulți, este o echipă care vrea să intre în play-off, dar suntem pregătiți metal și fizic să demonstrăm”, a spus Constantin Schumacher la conferința de presă.

Avantaj de numai un punct peste locul 7 pentru CS Mioveni

CS Mioveni are 29 de puncte acumulate în primele 17 etape de Liga 2, fiind pe loc calificabil în play-off, pe 5, la nouă puncte de liderul din acest moment, CSC Șelimbăr. În runda următoare de sezon regular, după jocul cu Steaua, elevii lui Schumacher vor mai întâlni, pe teren advers, pe CSM Slatina.

Înainte de startul etapei a 18-a, CS Mioveni are avans de numai un punct peste locul 7, FK Miercurea Ciuc.

Calificarea în play-off depinde doar de noi! Nu depinde de absolut nimeni, dacă vom câștiga meciurile pe care le mai avem, vom fi în play-off. Important e să fim bine fizic și metal, să fim cât mai motivați pentru ultimele două meciuri.

Depinde doar de noi, asta e important, asta ne ajută. Suntem la mâna noastră!”, a mai spus Schumacher.

Conferința de presă susținută de Constantin Schumacher, la care au participat și jucătorii Ștefan Blănaru și Andrei Trașcu:

https://www.youtube.com/watch?v=45rNloDAnwo

 

Foto: Valentin Macrea / Sport Pictures
Video: CS Mioveni

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-maxim-are-cuvinte-de-lauda-pentru-cfc-arges-inaintea-meciului-cu-corvinul-19301838

https://liga2.prosport.ro/seria-1/partida-corvinul-hunedoara-cfc-arges-prefatata-de-eugen-neagoe-19301836

https://liga2.prosport.ro/seria-1/partida-corvinul-hunedoara-cfc-arges-prefatata-de-eugen-neagoe-19301836

https://liga2.prosport.ro/seria-1/asteptarile-lui-andrei-prepelita-inainte-de-csm-resita-gloria-buzau-19301831

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-joaca-cu-csm-alexandria-in-penultimul-meci-din-sezonul-regular-19301828

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprita-cere-conducerii-stelei-o-strategie-19301808

Andrei PASCU 07 Mar. 2024, 15:37 Liga 2
Pe aceeași temă